2777
2789
عنوان

از شروع بازگشایی مدرسه زندگیم تبدیل به جهنم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4272 بازدید | 139 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه متوجه شدم که مدرسه امسالشو عوض کردی دلیلت چی بود واسه این کار اسی؟

دلایل زیادی داشتم 

مسیرش دورش

خود مدرسه تو یه کوچه خلوت 

رفتار معلمش و شلوغ بودن مدرسه و بی ادب بودن

دانش اموزا 

الان اصلا وقت مناسبی برای شروع قران بچه ها نیست! معلمی که حرفه ای باشه بعد مهرماه تدریس قران رو شروع ...

من هنوز برنامه ی کلاسیش رو ندیدم

ولی شنیدم دوشنبه علوم دارن

بعدم واقعا خیلی فرق هست بین مدرسه غیرانتفاعی

و دولتی نباید منکر شد امنیت اون کجا دولتی کجا

یه مادر استرسی تر از خودم دیدم😆

با معلمش صحبت کن ایتحا غیرانتفاعیه راه میان

چیزخاصی ام نشده چند تا لوحه است

علوم اینام که چیزی نیست

ولی از من به تو نصیحت با این حجم از استرس هم خودت سالهای بعد خسته میشی هم بچه تو خسته  و استرسی میکنی

کاش زمان برمیگشت بچمو استرسی نمیکردم

چه زود جلو رفتهپسر من امروز لوحه ب رو تازه درس دادهب بدون نقطهحالا تا اول آبان وقت دارن طبق جدول زما ...

بله منم عجیب اومد واسم 

چرا اینقد جلو رفتن 

من از هر کی بپرسیدم گفتن غیر انتفاعی دو سه روز 

اول اصلا از درس خبری نبوده

بعد من میگفتم معلم دولتی هول هولکی فقط درس میده بره جلو 

یه مادر استرسی تر از خودم دیدم😆با معلمش صحبت کن ایتحا غیرانتفاعیه راه میانچیزخاصی ام نشده چند تا لو ...

کاش نابود شه این استرس 

هر کاری میکنم باز تهش استرس ولم نمیکنه

اینقد رو مخ شوهرم رفتم تا ببرمش غیرانتفاعی

اینورم بدتر استرس میکشم 

دیگه الانم بخام اعتراضی چیزی کنم شوهرم

دست میندازه چشمو در میاره

امشب کلی بداخلاقی کرد ک چرا تحت فشار 

گذاشتمش راستش خودمم خیلی ترسیدم

برای هزینه های جانبی و جشن و فلان 

از کجا بیارم

پسر منم غیر انتفاعی می‌ره

امروز لوحه بود نمی‌دونم نگاره بود ولی حرف س و د بود اما یک صفحه نمینویسن از هر کدوم چهار پنج خط فقط مگه چقدر باید بنویسن؟

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
کلی زمانبره هر سطر ک میخاد بنویسه یه ساعت طولش میده

خب عزیزم کلاس اوله بار اولشه مینویسه.خواهر منم کلاس اول بود زیاد جدی نگرفتیم یهو وسط ابان دیدیم این داره بجای حرف ب ت مینویسه ینی میگفتی بابا بنویس مینوشت تاتا اونجا فهمیدیم چقد عقبه دگ کم کم کار کردیم باهاش تا راه افتاد

بعدش هم بذار به عهده خود معلم که باهاش کار کنه برسونه به بقیه بچه ها

پسر من روز اول مریض بود نرفت من گفتم به معلم مشکلی پیش نمیاد گفت نه اصلا نگران نباش تا هروقت حالش خوب نبود نمی‌خواد بیاد خودم باهاش کار میکنم البته اینم بگم دوتا معلم دارن و تعدادشان هم کمه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
خب عزیزم کلاس اوله بار اولشه مینویسه.خواهر منم کلاس اول بود زیاد جدی نگرفتیم یهو وسط ابان دیدیم این ...

خواهر شماهم بد خط می‌نوشت اولش؟

پسر من یکم بد می‌نویسه فکر میکنم البته عجول هم هست میخواد هفت هشت خط رو تو زود تموم کنه فقط زودتر پاشه

خواهر شماهم بد خط می‌نوشت اولش؟پسر من یکم بد می‌نویسه فکر میکنم البته عجول هم هست میخواد هفت هشت خط ...

اره خیلی بد خط بود حواس پرت بود از درس خوندن متنفر بود با گریه میرفت مدرسه خلاصه سال اول خیلی عذاب داد بهمون

اره خیلی بد خط بود حواس پرت بود از درس خوندن متنفر بود با گریه میرفت مدرسه خلاصه سال اول خیلی عذاب د ...

من استرس گرفتم از بس بعضی ها میگن خیلی سخت بود و فلان بود اذیت کرد یا اینکه خودش اذیت شد حالا این خیلی بده خط نیست فقط یکم عجول هست که زودتر تموم بشه فقط برای همین یکم هول میشه حواسش پرت میشه