2777
2789
عنوان

از شروع بازگشایی مدرسه زندگیم تبدیل به جهنم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4272 بازدید | 139 پست
نه نگارش کلی لوحه جلو رفتن و نوشتن من امروز تونستم دو لوحه عقب مونده رو باهاشکار کنم ک دیدم تکالیف ا ...

عزیزم چرا انقدر استرس داری تا حدامکان نذار بچت غیبت کنه خودش تو کلاس همه چیو می‌فهمه شمام تو خونه باهاش کار کن،تو پیش دبستانی که حروف یاد نمیدن پس به سال قبل عقب نیست،بعینی تو این یه هفته معلمشون ۴تا لوحه یاد داده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکالیف امروزش رو بنویسه اون لوحه های عقب افتاده هم هر روز یکم شو بنویسه تموم میشه هنوز که الفبا رو شروع نکردن ولی درکتون میکنم خواهرم دقیقا سال کرونا رفت کلاس اول و انلاین بود معلمشون هم واقعا خوب بود ولی کل خاندان درگیر بودیم فیلم و ویدیو باید میگرفتیم کاردستی و نقاشی و شعر و...  و حروف ها رو هم باید خود بچه ها تدریس میکردن خواهر من ه یا ک بود یادم نیست سه روز تمام داشتیم فیلم میگرفتیم و ادیت میزدیم اخرش شد یه فیلم ۱۰ دقیقه ایی یه ماه هم وسایل مورد نیاز رو تهیه و درست میکردیم خونمون شده بود مدرسه از این سر تا اون سر پذیدایی شده بود کتاب و دفتر و...  😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

و کلی فیلم های تدریس دیگه 

نگران نباشین راه میوفته اروم اروم پیش برین و حضوری با معلمشون صحبت کنید شاید راهکار های خوبی داد و قطعا راهنمایی تون میکنه 

کی گفته کلاس اولی هرروز درس میده نهایت هفته ای دوتا حروف هست بعدشم زیادی بزرگش کردی اگه جلو بچت اینا ...

اگر اینجوری باشه ک چطور تو هفته ی قبل 

در واقع تو ۵ روز رسبدن به لوحه ی ر

درصورتی ک پسرم هنوز رو لوحه ی ا بودن

نگاره ۴ بودن امروز 

ولی پسرم تازه نگاره ی ۳ میخاستن برن

اسی تو اینستا یا ایتا ،کانال دکتر رحمت رو بزن ،اموزش داده به مادرهای کلاس اولی

بحثم اموزش نیس عزیزم

مشکلی ندارم با این موضوع پسرمم باهوشه

مثلا ریاضی مبحث الگوها رو کامل میدونه

مشکلم نوحه نویسی هستش 

اونه ک عقبه هر روزم یه صفحه لوحه جدید اضافه میشه 

آنقدر سختش نکن

مراحل بالاتر بری ممکنه سخت تر باشه 

با مهارت باید با شرایط کنار اومد

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اگر اینجوری باشه ک چطور تو هفته ی قبل در واقع تو ۵ روز رسبدن به لوحه ی ردرصورتی ک پسرم هنوز رو لوحه ...

عیب نداره چیزی نیس که

خودت خونه کم کم یاد بده

لوحه هایی که تا الان درس داده راحت بوده

حتما میرسونه پسرت

دیگه هم غر نزن که بقیه بگن مشکل از خودته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اگر اینجوری باشه ک چطور تو هفته ی قبل در واقع تو ۵ روز رسبدن به لوحه ی ردرصورتی ک پسرم هنوز رو لوحه ...

مدرسه غیرانتفاعی معلم وظیفه داره بچه هارو به کلاس برسونه غصه نخور،واقعا واسه قرآن داری حرص میخوری؟؟؟من یادم نمیاد قران با پسرم کار کرده باشم الانم کلاس سوم و ماشاالله نفر اول کلاس،اینارو انقد تو کلاس تمرین میکنن بچه ها خودشون یاد میگیرن

بنظر شما کار درستی کردم جابه جاش کردمبا توجه به اینکه بچم مدرسه ی قبلیش رو دوست نداشت یا باید حرف شو ...

اره کار خوبی کردی 

خودتو رها کن عزیرم بنظرم زیادی داری بزرگش میکنی

کلاس اول چیزی نداره 

عزیزم چرا انقدر استرس داری تا حدامکان نذار بچت غیبت کنه خودش تو کلاس همه چیو می‌فهمه شمام تو خونه با ...

از بدبختی و شانس گندم امشب یکم ابریزش 

داشت دارو دادم ببینم خدا چی میخاد 

فقط امیدوارم صب پاشه مشکلی به مشکلاتم 

اضافه نشه 

اره فکر میکنم بیشتر ۴ لوحه یاد داده

لوحه های اصلا سخت نیستم میتونی دوتا کلیپ از اینترنت دانلود کنی نگاه کنی بعد به بچه یاد بدی یا بذاری اونم ببینه

علوم که فقط چند سوال کار کرده

قرآن هم در حد سوره های حافظی کوچیک هست که پیش دبستانی یاد گرفتن روخوانی ندارند خیلی راحت میتونی برسونید 

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
مدرسه غیرانتفاعی معلم وظیفه داره بچه هارو به کلاس برسونه غصه نخور،واقعا واسه قرآن داری حرص میخوری؟؟؟ ...

نه حالا قران رو میشه یه کاریش کرد 

معلم قبلی کلا گفتن دوماه اول رو فقط اختصاص

میدم به فارسی و ریاضی یکمی حجم مطالب 

کمتر بود ولی اینور یهو علوم و کاردستی

و دفتر شطرنجی و لوحه اینا اومد وسط 

یهو فشار زیادی انگار افتاد گردنم هول و سردرگم شدم