2777
2789
عنوان

از شروع بازگشایی مدرسه زندگیم تبدیل به جهنم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4269 بازدید | 139 پست

سلام دختر منم کلاس اوله فعلا هنوز دارن لوحه ها رو کار میکنن تا نگاره ۴ درس دادن نه علوم درس دادن نه قران و ریاضی هم دو صفحه کار کردن یه جوری ترسیدی انگار بچت پشت کنکوره از درساش عقب 😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دختر منم کلاس اوله فعلا هنوز دارن لوحه ها رو کار میکنن تا نگاره ۴ درس دادن نه علوم درس دادن نه ...

سلام علوم درس دادن بله

نگاره ۵ هستن لوحه س

ریاضی صفحه ی ۱۱

تازه فردام ازمون ریاضی دارن

شما دیگه ریاضیشون خیلی عقبه

بحث شیفتگی نیس بحث امنیته پسرم کوچیکهنگرانش بودم چون همونطور ک همه میدونیمو اطلاع داریم مدارس دولتی ...

شما بحثت این بود مدرسه شو دوست نداره گریه میکنه مشقاش هم زیاده چون دولتی یه.

تو همین مدرسه غیرانتفاعی هم ک همین معضلات رو داری که عزیزم

شما بحثت این بود مدرسه شو دوست نداره گریه میکنه مشقاش هم زیاده چون دولتی یه.تو همین مدرسه غیرانتفاعی ...

بله گفتم مدرسه ش رو دوست نداره ولی  بارها تاکید کردم ب خاطر امنیت وبی مسعولیتی کادر 

مدرسه دولتی نگرانم همین دلایل بیشتر منو ترغیب

کرد هر چه سریعتر مدرسه ش رو عوض کنم

نگفتم این مدرسه ش تکلیف زیاد میده

گفتم درساشون جلوتره نگرانم پسرم نتونه عقب 

افتادگی هاش رو جبران کنه 

اتفاقا دو روزه خداروشکر معلمش تکلیف نمیده

تونستم جبران کنم و برسونمش به کلاس

خیالم راحت شد 

حالا شما دنبال زیر بغل ماری اون یه حرف دیگس😊