2777
2789
عنوان

از شروع بازگشایی مدرسه زندگیم تبدیل به جهنم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4269 بازدید | 139 پست
نمیدونم سیستم مدارس با هم فرق میکنهمثلا معلم قبلی یه کتاب اموزشی رو معرفی کرذ ک لوحه نویسی داره حالا ...

عزیزم مگه مدرسه غیر انتفاعی نیست؟بسپار به خود معلم

منم پسرم غیر انتفاعی میره اصلن سخت نمیگرم می‌سپارم به خود معلم

تازه کلاس اوله عادیه دستش کند باشه خسته ش نکن. برای معلم یادداشت بزار حجم تکالیف زیاد بود پسرم خسته شد نتونست همه رو بنویسه

اگه تکلیف زیاد میگه به مدیر بگو

پسرم الان کلاس سومه . معلمش خیلی مشق میگفت رفتم به مدیر گفتم الان حجم تکالیف خیلی کم شده

خیلییییی داری سخت میگیری. آخه ده روز گذشته فقط، چ توقعی داری از کلاس اول؟ الان داری خودتو داغون میکن ...

مشکلی تو درسای دیگه ندارم جز فارسی 

ک اونم لوحه نویسیشه 

کتاب کمک اموزشی دارن ۶؛۷ صفحه رفتن جلو

خب من بخام هر روز یه صفحه کار کنم باهاش

باز از اون ور معلمش لوحه ی جدید میده

نمیتونم زیادی به بچم فشار بیارم 

امروز کلی زور زدم دو صفحه از درسای عقب افتادش

نوشت باز شب لوحه ی جدید خانم فرستاد 

دیگه نرسیدیم بچم خوابش برد باز فردا

این چرخه ادامه داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم سیستم مدارس با هم فرق میکنهمثلا معلم قبلی یه کتاب اموزشی رو معرفی کرذ ک لوحه نویسی داره حالا ...

شما درسای جدید که معلم میگه راالان کار کن عقب افتادگی ها رو بذار پنج شنبه جمعه به خودمعلمم بگو 

عزیزم مگه مدرسه غیر انتفاعی نیست؟بسپار به خود معلممنم پسرم غیر انتفاعی میره اصلن سخت نمیگرم می‌سپارم ...

اتفاقا دوستمه معلمش ولی خب یکمی مدیریشون جدیه میترسم چیزی بگم فکر کنن بچم مشکلی داشته ک جا به جاش کردم یا دنبال نقطه ضعف 

باشن چون قبلش راجب این مسایل صحبت کردیم

من گفتم همجوره سعی میکنم برسونمش خیالتون راحت

اصلا نمیدونم چ مرگم بود امروز اینقد جو گیر شده بودم

فقط فقط ازفردا درسای همون روز کار کن اگه رسید لوحه های قبل نرسید فدای سرت بذار پنج شنبه جمعه چرااینق ...

کلا من سرپا استرسم گند بزنن بهم سر هر چیز

کوچیکی دست و پام زود شل میشه از استرس

شما از همون لوحه که امروز درس داده ادامه بده،، هر روزی فرصت کردی قبلیها رو کار کن،،، تورو خدا به اون طفل معصوم استرس وارد نکن گناه داره،، دستشون که روون بشه اینا همه براشون راحته سخت نگیر 

کلا من سرپا استرسم گند بزنن بهم سر هر چیزکوچیکی دست و پام زود شل میشه از استرس

ببین ازفردا فقط فقط درس های همون روز رو کار کن اگه رسید لوحه های قبل نرسید ولش کن بذار پنج شنبه جمعه دوروز وقت داری برای عقب افتادگی ها

من اصلا با کسی مقایسه ش نکردمتازه امروز روز اولش بود کسی رو نمیشناسم

چون تازه وارد این کلاس شدی بقیه رو باهاشون پیش برو قبلی ها رو ول کن فشار به اون و خودت نیار اینقدر تا آخر سال درس میخونه که اینا هیچن

وای داری چکار میکنی با خودت،، به بچه ها هنوز اصلا کتاب قران ندادن ،، علوم هنوز درس ندادن، اون معلم ک ...

مدرسه ش رو دوست نداشت بچم با گریه میفرستادم

خودمم کلی استرس و عذاب وجدان میگرفتم

گفتم ببرمش غیرانتفاعی یه نفس راحت بکشم

حداقل میدونم اونجا امنیت داره حواسشون به بچم هس چرا بابا درس دادن علوم کاردستیم باید 

درست میکردیم ک من دیر متوجه شدم 

نرسیدم مشکل اصلی من لوحه نویسی هستش

ک جلوتر از مدرسه ی قبلی هستن