2777
2789

یه آقایی هست بچه آخره کارگره باباش کارگر بوده الان سرطان گرفته مادره هم دیالیز میشه و بیمه نیستن و کلی هزینه درمانشونه، میگه برادراش که یکیشون متاهل هم هست هردو از جیب باباشون میخوردن،الان بابائه مریضه دیگه نمیتونه سرکار بره، همه هزینه ها رو دوش این آقاست،

دلم براش میسوزه همش حرف از خودکشی میزنه، و اینکه مثلا میگفت برا کاهش هزینه هام فقط روزی یک وعده غذا میخورم،

میگه داداشام نمیرن سرکار ،پدرمادرم بخاطر اینا مریض شدن،اینا کمر منو شکستن ،بهش میگم مجبورشون کن برن سرکار میگه چجوری؟ شما راه حلی دارید؟

چجوری داداش های بی غیرتشو مجاب کنه برن سرکار؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2129483

خرجی شونو نده

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون باید کاملا محکم و رک به برادراش بگه من زندگی خودم رو دارم و فقط میتونم به پدر و مادرم کمک کنم.

ایشون نباید هیچ پولی به برادراش بده. 

اینطوری برادرها مجبور میشن فکری به حال خودشون کنن. 

از اول هم پدرشون نباید بهشون خرجی می‌داده تا به فکر کار باشن و اینطوری پررو نشن. 

ایشون باید کاملا محکم و رک به برادراش بگه من زندگی خودم رو دارم و فقط میتونم به پدر و مادرم کمک کنم. ...

اگه اینجوری برادراش به راه خلاف برن چی؟ سعی کنن با کار خلاف پول در بیارن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2129483

اگه اینجوری برادراش به راه خلاف برن چی؟ سعی کنن با کار خلاف پول در بیارن

آخه تا کی میخوان به برادرها باج بدن که یموقع تو کار خلاف نرن؟ 

برادرها مشکل فیزیکی یا همچین مواردی دارن؟ 

یا از سر تنبلی کار نمیکنن؟ 

درسته،از سر تنبلی

پس واقعا اون دو تا برادر خیلی در حق اون آقا و پدر و مادرشون دارن ظلم میکنن. 

تا هنوز جوون هستن باید دنبال کار و زندگی خودشون برن.

اون آقا هم داره به خودش ظلم میکنه که حتی روزی یک وعده غذا میخوره ولی به برادرهاش پول میده.