خانما لطفا بگید بهم چیکار کنم ترسم بریزه. چند جلسه با مربی کار کردم خوب بودم. الان دو سه دفعه هست که با ماشین خودم البته با خود مربی میریم بیرون ازم راضیه ولی من هنوز خیلی میترسم اصلا توی خودم نمیبینم بدون مربی تنهایی ماشین روشن کنم برم توی خیابون
با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست
ببین همین حرف ها باعث شده رفتم سمتش و شروع کردم. ولی واقعا از اون چیزی که فکر میکردم ترسناک تره. سخت نیست برام ولی خیلی میترسم نمیدونم چرا از تصادف خیلی میترسم
همین امروز داشتم از پارکینگ می اومدم بیرون آینه بغلم مالید به دیوار شکست انقدر وحشت کردم که اصلا خشکم شد چون فکر نمیکردم همش داشتم توی آینه هام نگاه میکردم اصلا نفهمیدم کی خورد! میگم اگه آدم یاماشین بود چی😔
من باشوهرم میرفتم استرسم بیشتر بود تا هفته گذشته پسرم جلسه داشت ماشینوشوهرم برد توکوچه رفت سرکار منم ساعت۸روشن کردم رفتم واومدم برااولین بار استرسم کمتربود
به فکرم زده یه جمعه صبح اول وقت برای اولین بار تنها برم ولی فکرشم مضطربم میکنه اصلا خیلی ترس داره نم ...
تنها راهش همینه. جمعه صبح که خلوته ماشینو بردار برو یه محله اونورتر نون تازه بگیر برگرد. من میرفتم لبنیاتی پنیر و شیر میگرفتم یا هلیم. بعدتر چند بار مهمونی تنهایی رفتم. یه بار هم توی سرپایینی چرخ ماشین افتاد توی جوی کنار خیابون پسر صاحبخونه اومد بکسل کرد درش آورد!