2777
2789

خانما لطفا بگید بهم چیکار کنم ترسم بریزه. چند جلسه با مربی کار کردم خوب بودم. الان دو سه دفعه هست که با ماشین خودم البته با خود مربی میریم بیرون ازم راضیه ولی من هنوز خیلی میترسم اصلا توی خودم نمیبینم بدون مربی تنهایی ماشین روشن کنم برم توی خیابون

وقتی این همه ادم تونستن توام میتونی 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همین حرف ها باعث شده رفتم سمتش و شروع کردم. ولی واقعا از اون چیزی که فکر میکردم ترسناک تره. سخت نیست برام ولی خیلی میترسم نمیدونم چرا از تصادف خیلی میترسم

همین امروز داشتم از پارکینگ می اومدم بیرون آینه بغلم مالید به دیوار شکست انقدر وحشت کردم که اصلا خشکم شد چون فکر نمیکردم همش داشتم توی آینه هام نگاه میکردم اصلا نفهمیدم کی خورد! میگم اگه آدم یاماشین بود چی😔

نگران نباشید موفق میشیداز جاهای خلوت شروع کنید اول بعد کم کم برید جاهای شلوغ هیچی نمیشه فقط استرس رو ...

ببخشید شما رانندگی تون خوبه؟ شما هم اولاش همین جوری بودید؟🥹

یه روز ک خیابون خلوته تنهایی بزن بیروناولش خیلی سخته ولی ی کم ک رفتی جلو راحت میشع

به فکرم زده یه جمعه صبح اول وقت برای اولین بار تنها برم ولی فکرشم مضطربم میکنه اصلا خیلی ترس داره نمی دونم شاید اعتماد به نفسم کمه

ببخشید شما رانندگی تون خوبه؟ شما هم اولاش همین جوری بودید؟🥹

بله منم همینطوری بودم خیلی میترسیدم 

حتی یه بار نزدیک پنج دقیقه رانندگی کردم بدون اینکه ترمز دستی رو بکشم پایین نزدیک بود لنت داغون بشه 😁

اما الان تک و تنها هر کجا بخواین رانندگی میکنم 

یه شب فقط ترس رو کنار زدم و تو شلوغی بازار رفتم 

دیگه ترسم ریخت

به فکرم زده یه جمعه صبح اول وقت برای اولین بار تنها برم ولی فکرشم مضطربم میکنه اصلا خیلی ترس داره نم ...

تنها راهش همینه. جمعه صبح که خلوته ماشینو بردار برو یه محله اونورتر نون تازه بگیر برگرد. من میرفتم لبنیاتی پنیر و شیر میگرفتم یا هلیم. بعدتر چند بار مهمونی تنهایی رفتم. یه بار هم توی سرپایینی چرخ ماشین افتاد توی جوی کنار خیابون پسر صاحبخونه اومد بکسل کرد درش آورد!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!