2777
2789
عنوان

15 ساله گواهینامه دارم ولی تازه دارم راننده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 35 پست
همین امروز داشتم از پارکینگ می اومدم بیرون آینه بغلم مالید به دیوار شکست انقدر وحشت کردم که اصلا خشک ...

فدای سرتون 

آینه عوض میشه اصلا خودتون رو سرزنش نکنید

فقط اول از جاهای خلوت شروع کنید تا قلق فرمون و کلاچ دستتون بیاد بعد کم کم وارد خیابونای شلوغ بشین

خیالتون راحت موفق میشین

بله منم همینطوری بودم خیلی میترسیدم حتی یه بار نزدیک پنج دقیقه رانندگی کردم بدون اینکه ترمز دستی رو ...

اگر هر روز بشینم به نظرتون چند وقته راه می افتم یا ترسم میریزه؟ دوست دارم زودتر برام عادی بشه چون واقعا استرس عملکردم رو ضعیف کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر هر روز بشینم به نظرتون چند وقته راه می افتم یا ترسم میریزه؟ دوست دارم زودتر برام عادی بشه چون وا ...

بهتون قول میدم هر روز رانندگی کنید و استرس رو بذارید کنار به یه ماه نکشیده شما موفق میشید

تنها راهش همینه. جمعه صبح که خلوته ماشینو بردار برو یه محله اونورتر نون تازه بگیر برگرد. من میرفتم ل ...

ببین شاید خیلی خنده دار یا مسخره باشه ولی یکی از ترس های من اینه که جای شلوغ برم و جای پارک نباشه و اصلا ندونم کدوم وری باید برم! یا اینکه توی دنده ۳ و ۴ مثلا یهو ترمزم نگیره خیلی میترسم

من اون موقع که آموزش میدیدم هنو درست چیزی حالیم نبود ماشین روشن کردم دنده۱کردم ماشین حرکت کرد رفت خورد تو دیوار حیاط ینی هنگ کردم اینقد میترسیدم ماشین داغون شد شوهرم سرکاربود بهش گفتم گفت فداسرت ۱۰تومن قشنگ خرجش شد 

اره من تابستون گواهیمو گرفتم شوهرم میگفت این ماه سرویس ببره به پسرم مدرسه از ماهی دیگه خودت ببر

باریکلا چه خوب! من آخه ۱۵ سال پیش راحت گواهینامه امو گرفتم همش میگم ای کاش میشستم سنم پایین تر بود انگار اصلا ترسی نداشتم الان ترسو شدم ۳۸ سالمه

بهتون قول میدم هر روز رانندگی کنید و استرس رو بذارید کنار به یه ماه نکشیده شما موفق میشید

واقعا؟! خدا کنه این طوری بشه ولی ترس و استرس رو چجوری کنار بذارم تا کار دستم نداده😂

باریکلا چه خوب! من آخه ۱۵ سال پیش راحت گواهینامه امو گرفتم همش میگم ای کاش میشستم سنم پایین تر بود ا ...

مرسی...

ولی نترس مث من دلو بزن به دریا برو بقول شوهرم نهایتش به یه ماشین میخوره دیگه هیچی نمیشه

بعدشم تو که نمیخوای الان سریع فقط بری دنده ۳و۴ تازه اول کاریم خودمون ۱و۲من اون روز آروم آروم رفتم اومدم با ۱و۲

مرسی...ولی نترس مث من دلو بزن به دریا برو بقول شوهرم نهایتش به یه ماشین میخوره دیگه هیچی نمیشهبعدشم ...

آخه با مربی. حدود ۱۵ جلسه کار کردم توی اتوبان هم منو برده دنده ها رو همه رو باهام کار کرده میگه الان باید دنده کشی رو بلد باشی. از طرفی بچه هام رو میخوام ببرم مدرسه مسیرش یه جا بلواره که باید با ۳ و ۴ برم وگرنه ماشین های پشت سری بوق میزنن همش

ببین شاید خیلی خنده دار یا مسخره باشه ولی یکی از ترس های من اینه که جای شلوغ برم و جای پارک نباشه و ...

به مربیت گفتی؟ من در حد اینکه ماشینو راه ببرم یه کم بلد بودم درست روز اول منو برد وسط بازار از همه جا موتوری رد میشد یه وجب جا پیدا میشد صد نفر میچپیدن تو هم... روز دوم بردم میدون امام حسین اون موقع خیلی شلوغ بود. کلا ترسم ریخت یعنی دیدم بالاخره برای اینکه راه خودشون باز بشه به منم راه میدن برم. روز آخر گفتم از سربالایی میترسم رفتیم یوسف آباد که هر یک متر باید ترمز بگیری راه بیفتی. اونم درست شد.

دو تا توصیه بهم کرد که خیلی به دردم خورد. یکی گفت اگه حتی یک متر میخوای از لاینت جابجا بشی راهنما بزن بقیه تکلیفشونو بدونن. یکی هم گفت به راننده خانم زیاد حرف میزنن پشت سرت بوق میزنن اصلا اهمیت نده انقدر بوق بزنه تا جونش درآد اون اگه راننده بود بلد بود راه بگیره رد بشه بره!

حتی اگه وسط چهارراه خاموش کردی هول نشو اتفاقی نمیفته با آرامش خلاص کن دوباره استارت بزن. بقیه میخوان 5 ثانیه معطل بشن؟ بشن! اصلا یه چراغ عقب بیفتن اورژانس که نیستن. تو با توجه به وضعیت خودت و ماشینت تصمیم میگیری.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
به مربیت گفتی؟ من در حد اینکه ماشینو راه ببرم یه کم بلد بودم درست روز اول منو برد وسط بازار از همه ج ...

چه توصیه های خوبی کرده مربی تون. البته مربی منم خدا خیرش بده خیلی خوبه ولی فردا اینا رو بهش میگم

آها ازاین لحاظ میگی اشکال نداره چندبار که خلوته برو تمرین کن تودستت میاد

می دونی از چی حرصم میگیره من تا حالا هیچ کاری نبوده از پسش برنیام یعنی توی هیچ کاری احساس ضعف نداشتم انواع و اقسام مهارت ها رو یاد گرفتم اما این رانندگی دهنمو سرویس کرده قشنگ نقطه ضعفمو به رخم کشیده یه جوری که اصلا فکر نمیکردم. نمیگم از پسش بر نمیام ولی واقعا برام سخته