2777
2789

من یه هم اتاقی داشتم هرروز با دوست پسرش می‌رفت بیرون .. یه روز خرید ..لباس و اکسسوری و اینا همه رو می‌خرید .. هرروزم یه پلاستیک خوراکی و نوشیدنی.آره خلاصه برمیگرده به شانس و اقبال 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه شما فقط به خاطر دادن تا حالا خرجت کردن دلیل نمی‌شه شغلت رو به بقیه نسبت بدی. شعور هم خوب چ ...

من اصلا دوستپسرو قبول ندارم مگ اینک اشنایی ب قصد ازدواج 

در ضمن گفتم بعضباذهم قصدشون ازدواجه طرف خرجشونو میده

خب همینه عزیزم مثل اینک از جامعه بی خبرید باکره نبودن افتخار میدونن

خودت همون که گفتی رو نمیدی ؟! 

فکر کنم از اینایی که میگی برا من بد نیس برا دیگران بده 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خب همینه عزیزم مثل اینک از جامعه بی خبرید باکره نبودن افتخار میدونن

من ندیدم کسی افتخار بدونه 

اگر کسی رابطه هم داشته باشه صرفا فرهنگ و سبک زندگیش به این صورته وگرنه ندیدم کسی بر طبل شادانه بکوبه بابت این قضیه‌.

بعدم صحبت کردن راجع به موضوع رابطه با اون ادبیات سخیف واقعا توهین به دختره و حال آدم رو بهم میزنه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من اصلا دوستپسرو قبول ندارم مگ اینک اشنایی ب قصد ازدواج در ضمن گفتم بعضباذهم قصدشون ازدواجه طرف خرجش ...

شما والا تو پیام قبلتون گفتید اون‌ها لابد می‌دن.

دوست‌پسر هم چیزی نیست که شما قبولش داشته باشید یا نه. اگه برای خودتون و اطرافیانتون نمی‌پسندید یه بحث دیگه‌ست.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.