2777
2789
عنوان

تاحالا شده از کنار کسی رد بشید خودشو بکشه اونور

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 37 پست
منم همینکارو میکنم هدفم اینه محترمانه راه بدم رد شن شاید عجله دارن خب.

عزیزم گاهی راه ندارن اوکی اون ک مسئله ای نیست و شما میری اونور تر راه رو باز می‌کنی ولی وقتی راه هست و باز بیشتر میرن اونور تر چی؟

ازاین آدما دورم کن بد و خوب ندارن خستم 😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گاهی راه ندارن اوکی اون ک مسئله ای نیست و شما میری اونور تر راه رو باز می‌کنی ولی وقتی راه هست ...

منم فقط همینکارو میکنم یهو برخورد نکنن همین. هدفی نیست پشت اینکار... 

خوب چرا باید به هم برخورد کنیم؟ 😅 منم واقعا دوست ندارم بیرون از خونه به کسی برخورد کنم

نه راه هست ولی بازم میرن اونور تر اه خیلی حس بدیه 

هیچوقت به کسی آنقدر نزدیک نمیشم!

منم نمیشم امشب از نیم متری کسی رد شدم بازم رفت اونور حالم بد شد البته دختر ۱۲ ساله بود ولی بازم یجوری شدم

نه راه هست ولی بازم میرن اونور تر اه خیلی حس بدیه

اره دیگه بعضیا اینجوری ان .. ممکنه از روی قصد نباشه و ندونن.. مثلا خود من الان فهمیدم یه عده از این حرکت ناراحت میشن

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

اره دیگه بعضیا اینجوری ان .. ممکنه از روی قصد نباشه و ندونن.. مثلا خود من الان فهمیدم یه عده از این ...

شایدم من زیادی حساسم در کل حس خوبی به هیچکس ندارم 

منم نمیشم امشب از نیم متری کسی رد شدم بازم رفت اونور حالم بد شد البته دختر ۱۲ ساله بود ولی بازم یجور ...

شما مشخصه که خودت حد و مرز رو رعایت میکنی.

ولی خب آدما متفاوتند و قطعا ما نمیدونیم توی مغزشون چی میگذره که این رفتارها رو از خودشون بروز میدن،پس اصلا برات مهم نباشه.

شما مشخصه که خودت حد و مرز رو رعایت میکنی.ولی خب آدما متفاوتند و قطعا ما نمیدونیم توی مغزشون چی میگذ ...

تاحالا چند بار برام پیش اومده و خیلی ناراحتم کرده جوری ک جرات نمیکنم از کنار کسی رد شم مبادا از این رفتارها بروز بدن