2777
2789

یعنی واقعا قسمت اینطوری هست ؟

اعصابم خورده واقعا 

قبلا اینجا عکس دادم کلی گفتن خوشگلی و شبیه هندی ها هستش و عالی هستی 

من پوستم صاف صاف هستش بعضی وقتا ممکنه چند تا جوش بزنه ولی در کل صافه 

چشم‌ درشت دارم  چشم‌ و ابرو مشکی دارم  بینی قلمی 

گونه خوش فرم   لبای درشت  موهام سالمه    واقعا همه جوری فیسم خوبه    هیکلم خوبه یکم توپر هستم ولی قسمت هایی باید زیبا باشه مثل برجستگی ها اوکی اوکی هستش    پوستم گندمی هستش

ولی همیشههههههههه کسای دیگه بهم ترجیح داده میشن 

مثلا تا الان کلی شده آدم اومده خواستگاریم مامانش پسندیده ولی پسره دوس دختر داشته دلش پیش دوس دخترش بوده  حتی بهمم گفته      این یعنی من زشتم از نظرشون؟

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خب پسره دوس دختر خودشو دوس داره چرا باید شمارو بگیره پیک می بازیا چیه

پیک می  بازی نیست واقعا  

حداقل کاش مامانشون از قبل از پسرشون بپرسه کسی نمیخوای خودت بعد بیان خواستگاری 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
پیک می بازی نیست واقعا حداقل کاش مامانشون از قبل از پسرشون بپرسه کسی نمیخوای خودت بعد بیان خواستگا ...

بعضی خانواده ها شعور ندارن پسره هم جلو رو خانوادش وا نمیسته یا هزار دلیل دیگه

اره کارشون مسخره و زشته

همش ک شد ظاهر .اخلاقت چطوره ؟! 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

درکت میکنم برای منم پیش اومده 

اما خب منطقی نگاه کنی طرف نمیاد دوست دخترشو که بهش وابسته ست اخلاقشو رفتارشو میشناسه چندین ساله باهمن 

به دختری که هیچ شناختی ازش نداره ترجیح بده ! 

اون پسر فقط وفاداره 

خب تقصیر اون چیه زودتر از شما یه دختر دیگ دلشو برده 

مگه همچی فقط خوشگلیه وا

خب پس چی باید خوب باشه 

من خانواده ام خوبه  اصل و نسب دارم   اخلاقم خوبه  زیبا هستم     

خب پس چی باید خوب باشه من خانواده ام خوبه اصل و نسب دارم اخلاقم خوبه زیبا هستم

خیلی چیزا

اعتماد بنفس

حس خوب به خودت

سیاست و سواد رابطه

لوندی و انرژی زنانه

و هزارتا چیز دیگه

لطفا لایک نفرمایید😅

درکت میکنم برای منم پیش اومده اما خب منطقی نگاه کنی طرف نمیاد دوست دخترشو که بهش وابسته ست اخلاقشو ر ...

بنظرم مشکل از مادره هستش 

بخدا من اصلا حوصله ازدواج ندارم اصلا خانواده ام نمیزارن تا ۱۰ سال دیگه ازدواج کنم 

ولیییی خب یکی میاد خواستگاری بلاخره اومده جلو میای حرف بزنی آشنا شی میگه من دوس دختر خودمو دوس دارم 

خب اسکل خر نمیشه همینو به مامانت بگی قبل از اینکه بیاد برات خواستگاری  

اون مادر وقتی میدونه پسرش یکی دیگه رو میخواد نباید بیاد خواستگاری یکی دیگه 

خب پس چی باید خوب باشه من خانواده ام خوبه اصل و نسب دارم اخلاقم خوبه زیبا هستم

ببین اینکه خودتو قبول داری اوکیه ولی حس میکنم اعتماد ب نفست فیکه 

چون اگه واقعا اعتماد ب نفس داشتی و عزت نفس داشتی این مقایسه رو نمیکردی هیچوقت 

روی حس ارزشمندی و لایق بودنت کار کن

نه خب پسره دوس دختر خودشو دوس داره چرا باید شمارو بگیره پیک می بازیا چیه

ولی خدایی استارترم حق داره 

پسری که دوست دخترشو دوست داره غلط میکنه میره خاستگاری دختر مردم رو امیدوار میکنه ! 

پیک می بازی نیست واقعا حداقل کاش مامانشون از قبل از پسرشون بپرسه کسی نمیخوای خودت بعد بیان خواستگا ...

خب علف باید به دهن بزی شیرین باشه

از نظر  اون پسرا دوس دختراشون از شما خوشگلترن

زیبایی باید از دید دیگران تعریف بشه نه از دید خودت 

نی نی سایتی ها اکثر از روی ترحم ب همه میگن خوشگل 

ضمن اینکه از نظر اکثر آدما(مخصوصا زنا) خود‌شون از بقیه خدشگلترن در حالیکه زیبایی کاملا نسبیه 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

ولی خدایی استارترم حق داره پسری که دوست دخترشو دوست داره غلط میکنه میره خاستگاری دختر مردم رو امیدوا ...

تقصیر خانوادشه 

اخه مشکل استارتر اینه چرا میگن دوس دختر خودشونو میخوان نمیگن منو میخوان