الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مطمئنم اونم ی غذایی دوس داره ولی تو غذایی ک باب میلش هستو نمیدی
اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓
کلا بچه داری سخته. ولی سعی کن انواع و اقسام غذاها و خوراکی های مختلف رو براش اماده کنی و با حوصله و صبوری بهش بدی تا خدای نکرده کمبود پیدا نکنه. و تا زمانی هم که از لحاظ روحی امادگی پیدا نکردی بچه دوم رو نیار.
شیر خوب میخوره؟ میگن از یک سالگی به بعد اول باید به بچه غذا بدی بعد شیر. چون شیر سیرشون میکنه.
چه مدل عذاهایی رو ددست داره؟ از اونا بیشتر درست کن. بعد بچه ها این ندلی هستن که از یک چیزی خوششون میاد دو ماه بعد دیگه دوسش ندارن و بلعکس. همیشه گزینه های مختلف رو امتحان کنم. میدونم خیلی سخته و از طاقت مادر خارج میشه خیلی وقتها. همه امون همینجوریم. ولی در نهایت از خودگذشتگی واسه مادره.
دو ماهه شیر هم نمیخوره اصلا حتی یه قطرهدوماه؟؟؟؟ امروز یه چیزیو دوس داره در حد کم میخورهدوروز بعدش ل ...
اره میدونم تجربه مشابه داشتم. یک روز که خواب الود و گرسنه است براش شیر درست کن در حجم کم مثلا ۹۰ سی سی و شیر هم یکم گرم باشه نه سرد بهش بده ببین دوباره میخوره. میوه زیادی بهش نده. تخم مرغ، غدای کبابی، ماهی، نون های فانتزی. اینارو امتحان کن مرتب و اینکه اجازه بده خودش بخوره هر چی کثیف کاری هم کرد حساس نشو بذار بخوره. غذاهاتم طعم دار کن بی نمک نده بهش.