2777
2789
عنوان

بیاین از خاطره اولین بار که عشقتون بغل کردین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال ما خیلی طبیعی بود انگار واقعا عکس اینجوری داشتیم بزار بگم برو بساز حداقل لذت ببری😂

با کدوم برنامه ساختی؟

کاش منم بتونم بسازم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

حس خوب بغلتون تا اینجا اومد راستش

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
با کدوم برنامه ساختی؟کاش منم بتونم بسازم

من با سایت ساختم سایت media oi رایگان هم هست پرامپت هم نمیخواد  خودش داره اگه خواستی جزئیات  عکس رو تغییر بدی تو گوگل ترجمه کن اضافه کن به پرامپت این سایته خیلییییی طبیعیه در میاره و اینکه خب فیلت ر شکن و اینا هم نمیخواد

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

خیلیییی قشنگ بود البته کات کردیم . اولین باری ک رفتم خونشون( خاهرش و چند تا بچه هم بودن فکر بد نکنید) نشستیم حرف زدیم آخرش ک خاستم برم دستمو گرفت گفت کی میای دوباره گفتم نمیدونم حالا ننه خیلی قشنگ بودددددد دارم با ذوق و نیش باز تایپ میکنم بعدش خدافظی کردیم دستم تو دستش بود چند قدم رفتم جلو دستمو کشید اومدم عقب افتادم تو بغلش چقدر قشنگ بوددددددددددددددددددددد😍😍😍😍😍😍 الان با دوست صمیمیم ریخته رو هم 😑🤣💔