2777
2789
عنوان

بیاین از خاطره اولین بار که عشقتون بغل کردین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خیال و رویام بغلش کردم

🥲

وای منم 😂 با عکسایی که هوش مصنوعی ساخت بغلش کردم😂🤦🏻‍♀️

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

[QUOTE=397170653]سال اخرم[/QUOTE

دوازدهمی؟

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

🥲وای منم 😂 با عکسایی که هوش مصنوعی ساخت بغلش کردم😂🤦🏻‍♀️

هعی

برا من حتی عکسای هوش مصنوعی مونم ریدمان بود 

قیافه هارو یه جور عوض میکرد یه چیز دیگه تحویل میداد

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

اولین بار ک همو دیدیم کاملا بی برنامه بود ساعت ۱۲ شب پیام داد دارم میام اهواز من هیچ امادگیشو نداشتم از استرس ۶ پاشدم تا ۸ دور کارام و خودم بودم خلاصه ۸ و نیم اون بیدار میشه تا بره حموم کنه ب خودش برسه میشه ۱۰ و نیم صبح آقا خیلی ریلکسه کلا

بعد من پر استرس ترس هیجان اولین بارم بود با ی پسر میرم سر قرار اونم با کسی ک عاشقشم چون ما اول عاشق هم شدیم بعد رفتیم دیت

خلاصه اون میاد منم میرم ی پارک جنگلی کنار خونمون بود وای اولین باری ک بغلم کرد اولین باری ک بوسیدم کثافت خیلی خوب بود خیلی من پر استرس و لرزش دست ولی خیلی خوب بود

هعیبرا من حتی عکسای هوش مصنوعی مونم ریدمان بود قیافه هارو یه جور عوض میکرد یه چیز دیگه تحویل میداد

مال ما خیلی طبیعی بود  انگار واقعا عکس اینجوری داشتیم بزار بگم  برو بساز حداقل لذت ببری😂