2777
2789
عنوان

بیاین از خاطره اولین بار که عشقتون بغل کردین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 56 پست

آنقدر سفت و محکم همو بغل کردیم انگار توی هم ذوب شدیم ،

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

من با سایت ساختم سایت media oi رایگان هم هست پرامپت هم نمیخواد خودش داره اگه خواستی جزئیات عکس رو ...

خب تو چی نوشتی توی توضیحات که عکس بهت تحویل داد؟

به انگلیسی نوشتی عکس بغل کردن بساز؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با سایت ساختم سایت media oi رایگان هم هست پرامپت هم نمیخواد خودش داره اگه خواستی جزئیات عکس رو ...

فقط اینکه برای ورود اول باید اکانت بسازی  اونجا ایمل میخواد که ی ایمل شانسی و الکی هم بزنی مشکلی نداره درست میکنه 

فقط با هر ایمیل ۵ تا سکه میده که اون عکس های بغل و بوس و ترند اینستا رو میتونی بسازی که اینا ۳ تا سکه میبره هر بار با ی ایمیل الکی دیگه وارد شو هر چی میخوای بساز من عروسی و بچه هامم ساختم😂 ولی خیلی خیلییییی بهت و طبیعی تر از چت جی پی تی و جیمینیه چون با اینا هم ساختم ولی اصلا خوب نبود

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

خیلیییی قشنگ بود البته کات کردیم . اولین باری ک رفتم خونشون( خاهرش و چند تا بچه هم بودن فکر بد نکنید ...

کاش خط آخرشو نمیخوندم 😐😂 

بعد همچین کاری کردن با ذوق تعریف میکنی هنوز بغلشو🥲

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
خب تو چی نوشتی توی توضیحات که عکس بهت تحویل داد؟به انگلیسی نوشتی عکس بغل کردن بساز؟

نه ببین اونجا خودش نمونه گذاشته و پرامپت هم داره 

حالا اگه من بخوام لباس و پس زمینه  و اینا یا هرچی دیگه رو بخوام تغییر بدم میزنم گوگل ترجمه بشه بعد اضافه میکنم

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

چه جالب😅😅

از دیشب دارم ذوق میکنم 😂 اصلا بچمو که ساخت داشتم میمردم از ذوق من خاک بر سر😂🤦🏻‍♀️

قسمت من نبوده دیگه😂💔

الان همچنان با دوستت دوستی و خبر داری ازش؟