2777
2789
عنوان

حامله ای بودن زن صیغه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قرصی من هرچی ضد نفخ و دل‌پیچه میخورم جواب نمیده

کپسول کربوگل:

زغال فعال گیاهی، پودر میوه رازیانه، پودر زیره سیاه و سبز، عصاره خشک برگ بادرنجبویه

قرص دایجستیو اید گلدن لایف: 

شیرین بیان،  گل ختمی پنیرک، زنجبیل،

کوشاد (ژانسیان)،  رازیانه، نعنا، 

انیسون (بادیان رومی)

از طرف دیگر، صدای شکم شما ممکن است به خاطر عدم تحمل غذایی یا حساسیت غذایی (مثلا حساسیت به لاکتوز یا گلوتن) باشد. 

در این صورت مصرف مکملها و قرصهای پروبیوتیک میتواند در رفع صدای شکم کمک‌کننده باشد. دو نمونه از بهترین مکملها در این زمینه، شامل موارد زیر است: 

کپسول فمی لاکت توپلاس زیست تخمیر:

کمک به هضم لاکتوز (قند شیر) و تامین کلسیم در افراد مبتلا به عارضه عدم تحمل لاکتوز؛ حاوی مقادیر بالایی از سویه باکتری مفید به همراه پری بیوتیک 

فروکتوالیگوساکارید

کپسول بایو فلورا تک ژن فارما: بهبود مشکلات گوارشی مانند یبوست، اسهال، نفخ و… و بهبود بیماری متابولیسم عدم تحمل لاکتوز؛ حاوی پروبیوتیکهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم ‌بیفیدوم و…