سلام خانوما،اگه مردی زن دومی رو صیغه کرده باشه و زنش هم بدونه ولی از بقیه فامیل و آشنا پنهون باشه،،،و اگه زن حامله بشه،برای اینکه اون زن به خاطر حامله بودنش دایم بشه،آیا حتما اجازه زن اول لازم و ضروریه،یا نه که دادگاه میتونه اجازه بده؟؟
سلام همه تاپبک هاتو خوندم خیییییییلی دلم گرفت به حدی که حس کردم خودم تو همچین شرایطی هستم 😔 منم خیلی سکوت میکنم از شوهرم چیزی ندیدم ولی میترسم که یه روز ببینم ، از ته دلم از خدا میخوام یه در به روت باز کنه یه کاری واست بکنه دلت آروم بگیره هم شوهرت هم اون خانم جواب پس بدن
سلام همه تاپبک هاتو خوندم خیییییییلی دلم گرفت به حدی که حس کردم خودم تو همچین شرایطی هستم 😔 منم خیل ...
سلام قربونت عزیزم،با دل پاکت خیلی برام دعا کن،دلم فقط به دعا و حرف زدن با خدا گرمه که قربونش برم نمیدونم کی میخاد جواب منو بده،شما دعا کنید که به آرامش برسم و یه روزی تاپیک بزنم که شوهرم اون زنیکه رو ول کرده،خدا خودش به بچه هام رحم کنه.بچه هام هنوز کوچیکن،کلا از فکر جدایی اومدم بیزون،شوهرم اخلاقای بد دیگه هم داره ولی باید صبور باشم و خیلی نفرینشون میکردم الانم اون زن باید تقاص بده ولی شوهرم پدر بچه هامه و بالای خوبی هم هست نمیخام اتفاقی براش بیوفته فقط میگم خدا هدایتش کنه یا یکجوری خدا بهش بفهمونه که اشتباه کرده و از راهش برگرده،الان دیگه همه چیو واگذار کردم به خدا،خدا خودش میدونه چطوری جواب بندشو بده..انشالله که تو هم به سلامتی زایمان کنی و حاجت روابشی انشالله
سلام قربونت عزیزم،با دل پاکت خیلی برام دعا کن،دلم فقط به دعا و حرف زدن با خدا گرمه که قربونش برم نمی ...
چشم عزیزم حتما حتما دعات میکنم و انشالله منتظر اون روز هستم که بیای بگی همه چی تموم شد و شوهرم برگشته 😍 مطمئن باش بی نتیجه نمیمونه این همه دعا اشک دل شکسته و کارای همسرت و اون خانوم مطمئن باش هر کدوم به نحوی باید جواب پس بدن انشالله همسرت سر به راه بشه و یا آدم با یه اخلاق خوش بشه . ممنونم بابت دعای خیرت انشالله