سلام خانوما،اگه مردی زن دومی رو صیغه کرده باشه و زنش هم بدونه ولی از بقیه فامیل و آشنا پنهون باشه،،،و اگه زن حامله بشه،برای اینکه اون زن به خاطر حامله بودنش دایم بشه،آیا حتما اجازه زن اول لازم و ضروریه،یا نه که دادگاه میتونه اجازه بده؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا میشه بگید زن اول اجازه نده چی میشه ؟ نکنه میخوایید بگید ازدواج دائم نمیشه آره ؟ هیچ قانونی جلوی ...
یکی تو روستای ما یک زن رو صیغه کرد زنه باردار شد ولی چون مرد نتونست تو دادگاه ثابت کنه که زنش خونه رو ترک کرده داعمی نشد تا چند سال بعد از تولد بچه که زن اول مقداری پول گرفت و طلاق گرفت بعد از طلاق زن اول دومی رو داعمی کرد
نمی دونم والا ولی من دیدم یکی رو از نزدیک زن دوم حتی بچه اش دنیا هم اومد وقتی بچه سه ساله بود زن اول راضی شد طلاق بگیره بعد از اون زن دوم رو تونستن داعمی کنن
نمی دونم والا ولی من دیدم یکی رو از نزدیک زن دوم حتی بچه اش دنیا هم اومد وقتی بچه سه ساله بود زن اول ...
زن دوم باید بره شکایت کنه بعد دادگاه یه جریمه میکنه اقا رو اقا پرداخت کرد ازدواج ثبت میشه بصورت دائم و زن اول بهش حق طلاق داده میشه ،پارسال برای این مرد بیست و پنج میلیون جریمه نوشتن داد و ثبت دائم کرد. ولی خب زن که داشته باشه چه موقت چه دائم فرقی نمیکنه