2777
2789

زنگ زدم بابت کلاس های ایلتس گفت باید تعیین سطح بدی تازه اگر سطح لازم رو داشتی و کلاس اضافه نخای

سی جلسه کلاسه هر ده جلسه نه نیلیون و خورده

یعنی 30 تومن بدم تازه خود ازمون ایلتس هم فک کنم ده پونزده تومن باید ازمون میگیرن😂😐

اونوقت اعتبارش هم کلا دوساله

بعد برای کلاس گیتار زنگ زدم چهار جلسه ی نیم ساعته در ماه که کلا میشه دو ساعت

یک و هشصد😐😐یعنی ساعتی نهصد واقعا چجوری با این اوضاع شما کلاس میرید ثبت نام میکنید

یا واسه بچتون

چه اوضاعیه خداییش اون ماهی دو ساعت ک هیچ ادمی یاد نمیگیره چیزی حالا انقدر هزینه

عجب اوضاعیه بعد میگن مهارت یاد بگیر فلان بیسار ک بعدا به دردت بخوره خود معارت یاد گرفتن یه سرمایه عظیم  میخاد....

عاشقم❤️

من دخترم کلاس زبان میره ترمی ۸۰۰

اون موقع من میرفتم صد هزار بود

الان برای یه ازمون ک اعتبارش کلا دوساله چهل میلیون هزینه کنم نه میخام خارج برم نه میخام تدریس کنم برا چمه

عاشقم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع من میرفتم صد هزار بودالان برای یه ازمون ک اعتبارش کلا دوساله چهل میلیون هزینه کنم نه میخام ...

اره خیلی زیاد شده من خودم ۷ سال رفتم سال اول ۲۰۰ بود سال هفتم ۴ ملیون برا دخترمم داره بیشتر می‌شه 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

اره خیلی زیاد شده من خودم ۷ سال رفتم سال اول ۲۰۰ بود سال هفتم ۴ ملیون برا دخترمم داره بیشتر می‌شه

منم هفت سال رفتم

واقعا یه کلاس معمولی انقدر هزینه چی بگم

عاشقم❤️

منم هفت سال رفتمواقعا یه کلاس معمولی انقدر هزینه چی بگم

چی گرون نیست خواهر تو ابن مملکت

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

اخه میگن این گیتار ارزونا خوب نیستن سیماشون سخته و صداشونم جالب نیس

گیتار خودم 20 تومن ایناست

یاماها C40 هم ده تومنه خوبه برا شروع

میخای بیشتز هزینه کنی خب مدلای جدید ترم هست

عاشقم❤️

بخدا...کلاس نری میگن نشستی خونه هیچ هنری نداری هیچی بارت نیست بری تو جامعه چیزی هم بارت شه باید یه ک ...

من الان ۱۹ سالمه دیگه کلاسو اینا بدرد نمیخوره‌

وقتی بچه بودم عاشق تکواندو‌ و زبان انگلیسی‌ بودم

مامانم هیچوقت‌ ثبت نامم‌ نکرد‌ این کلاسارو‌

متعقد بود که‌ اینا‌ بدردم‌ نمیخوره‌

یک قطره دروغ، می‌تواند اقیانوسی از اعتماد را از بین ببرد.