2777
2789
عنوان

شهریه کلاس های اموزشی یا هنری بیاید دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 24 پست
هیییی چی بگم گفتم برم ایلتس بگیرم ولی نمی ارزه با این قیمت ها باز گیتارو شاید بتونم برم ماهی دو تومن

حالا چند جا بگرد شاید قیمت پایین تر پیدا شد یا برو کلاس آنلاین ثبت نام کن کمتره

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

حالا چند جا بگرد شاید قیمت پایین تر پیدا شد یا برو کلاس آنلاین ثبت نام کن کمتره

اره این کلاس خصوصی بود اکادمی معروفی هم بود

من خودم اصلا خصوصی راحت نیستم

نیمه خصوصی یا گروهی هم باشه فرق نداره برام اتفاقا اونجور مکالمه اینا بهتره بچه های دیگم هستن

اینطور ارزون تر میوفته

من ک خیلی نمره مد نظرم نیست بگم میخام برم خارج بالاترین نمره رو بگیرم میخام کلا یکم مرور بشه برام و سطح زبانم قوی تر شه

عاشقم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۱۹ سالمه دیگه کلاسو اینا بدرد نمیخوره‌وقتی بچه بودم عاشق تکواندو‌ و زبان انگلیسی‌ بودممامانم ...

عزیزم نه نگو این حرفو هنوزم سنی نداری من خودم گیتارو ول کردم الان باز میخام شروع کنم

ادم هست شصت سالگی می‌ره گیتار یاد میگیره

منو تو ک جوونیم

زبانم دیر نیست دوره های فشرده بری زودتر تموم میشه

عاشقم❤️

عزیزم نه نگو این حرفو هنوزم سنی نداری من خودم گیتارو ول کردم الان باز میخام شروع کنمادم هست شصت سالگ ...

حقیقتا‌ دلم‌ نمیخواد برم‌ کلاسی‌

وقتی‌ ذوقشو‌ داشتم‌ نرفتم‌ دیگه الان ذوقی نمونده

یک قطره دروغ، می‌تواند اقیانوسی از اعتماد را از بین ببرد.

شما گیتار داری قبلا نرفتید کلاس؟

اره C80 رفتم ول کردم دوران کنکور و انتخاب رشته دانشگاهم بود و بعدشم سرکار رفتمو دیگه وقت نکردم

الان باز میخام شروع کنم

عاشقم❤️

حقیقتا‌ دلم‌ نمیخواد برم‌ کلاسی‌وقتی‌ ذوقشو‌ داشتم‌ نرفتم‌ دیگه الان ذوقی نمونده

🥲🥲چی بگم ولی اگه هنوز علاقه داری به چیزی برو دنبالش ناامید نباش هیچوقت دیر نیست اگه تلاش کنی میتونی موفق بشی زود 19 سال که سنی نیست

عاشقم❤️

اره C80 رفتم ول کردم دوران کنکور و انتخاب رشته دانشگاهم بود و بعدشم سرکار رفتمو دیگه وقت نکردمالان ب ...

منم میخوام برم یادبگیرم هنوز نپرسیدم شهریه شو 

چند وقت باید رفت؟تا ی حدی راه بیفتی؟

منم میخوام برم یادبگیرم هنوز نپرسیدم شهریه شو چند وقت باید رفت؟تا ی حدی راه بیفتی؟

اگه خودت تمرینت زیاد باشی بعد یکسال راه میوفتی حالا من خودم کلا چند ماه رفتم

ولی حداقل یکسال باید بری

هزینشم همون دو تومن سه تومنه در ماه خصوصی هم هستن کلاسای موسیقی

عاشقم❤️