2777
2789
اصلا نگران نباش هیچ مشکلی نداره من به خاطر کارم بعد یک ماه سرم پایین بود ولی تا دو ماه موقع خواب مرا ...

خوب من هنوز یک‌ماه‌نشده و سرم‌پایین بود اگه‌از الان دیگه سرمو بالا بگیرم و. شبا تو خواب صاف بخابم‌جبران میشه؟بینیم خراب نمیشه🥲😂

نه عزیزم خراب نمیشه ولی از این به بعد این چیزایی که بهت گفتم رو انجام بده

باشه مرسی خیلی استرس داشتم فرم بینیم خراب شه که رعایت نکردم این دوهفته رو 

تا جن وقت این‌کیپ بودن بینیم ادامه داره خیلی کیپ‌نیستا ولی خب هی میگره و ول میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب من هنوز یک‌ماه‌نشده و سرم‌پایین بود اگه‌از الان دیگه سرمو بالا بگیرم و. شبا تو خواب صاف بخابم‌جب ...

بله عزیزم اشکال نداره از این به بعد رعایت کن 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

باشه مرسی خیلی استرس داشتم فرم بینیم خراب شه که رعایت نکردم این دوهفته رو تا جن وقت این‌کیپ بودن بین ...

من تا مدت ها کیپ بود بینیم فکر کن نزدیک ۶ ماه هی می‌گرفت الانم که سه سال می‌گذره با کوچکترین باد که بیرون باشم ریزش بینی میگیرم 

نه بابا نگران نباش فقط کم نمک و نرم بخور برنج نرم آب خورش

مرسی ممنون من اصلا نمک‌نمیخورم از بی این دوهفته همه‌جیز بی نمک بوده حالم بهم میخوره دیگه از همه چیزز حتی یکوچولام نمک نخوردم اما واقعا دیگه‌خسته شدم

من تا مدت ها کیپ بود بینیم فکر کن نزدیک ۶ ماه هی می‌گرفت الانم که سه سال می‌گذره با کوچکترین باد که ...

الان دیگه از الان رعایت کنم سرمو بالا بگیرم  تو خوابم سرم بالا باشه و صاف  گوش پاکنم نکنم تو بینیم  و موقع خنده صورتمو بگیرم اوکی میشه جبران میشه همه‌چی الانم بینیم خراب نشده ها ولی میگم بعده ها خراب نشه🥲😂

مرسی ممنون من اصلا نمک‌نمیخورم از بی این دوهفته همه‌جیز بی نمک بوده حالم بهم میخوره دیگه از همه چیزز ...

گلم علت سر گیجه است این بی نمک بودن دکتر من اصلا اینا رو نگفت فقط گفت چیزی سفت نجو نون بربری و آدامس نخور همین

الان دیگه از الان رعایت کنم سرمو بالا بگیرم تو خوابم سرم بالا باشه و صاف گوش پاکنم نکنم تو بینیم ...

نه عزیزم خراب نمیشه مطمئن باش فقط از این به بعد رعایت کن وای از دستت چه کارایی کردی😂😂😂😂

کاری خونه مثل طرف شستن یا جارو برقی رو میتونم‌انجام بدم؟

آره عزیزم مشکلی نداره ولی خیلی به خودت فشار نیار یه هفته ده روز دیگه ام مراقبت کن بعدش که یک ماه شد با خیال راحت تر کاراتو انجام بده

آره عزیزم مشکلی نداره ولی خیلی به خودت فشار نیار یه هفته ده روز دیگه ام مراقبت کن بعدش که یک ماه شد ...

خب مم این چند وقت کار کردم کارای خونه رو اگه‌از ابان دیگه کارای خکنه رو نکنم فشار میارم به خودم سرمم بالا باشه و وفتی میخندم ثورتمو بگیرم و این چیزا جبران میشههه بینیم اسیب نمیبینه ؟🥲