2777
2789
عنوان

خانما اگه راجب بوتاکس معده تجربه دارین کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 48 پست
[QUOTE=397064170]یعنی اگه رعایت کنی هم بر میگرده؟[/QUOهر شش ماه باید تمدید کنی وگرنه برمیگرده

دیگه بعدش خیییلی باید رعایت کنی

...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین
ما ی فامیلامون انجام داده اونم وقتی ک فقط ۱۰ کیلو اضافه وزن داشتهالان خیلییی لاغر شده بهش نمیادهر ما ...

منم از این میترسم ولی من خیلی اضاف وزن دارم تو بارداری ۱۳۰ شدم فقط ۲۰ کیلو کم شدم هنوز کلی اضاف وزن دارم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ی فامیلامون انجام داده اونم وقتی ک فقط ۱۰ کیلو اضافه وزن داشتهالان خیلییی لاغر شده بهش نمیادهر ما ...

برای اسلیو باید بی‌ام‌آی بدن بالای ۴۰ باشه که کاندید اسلیو باشن تعجبه با ۱۰ کیلو اضافه وزن اسلیو انجام دادن براش

...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین
اسلیو عوارض نداره ؟من‌میترسم خیلی هزینش چقدره چ مراقبتهایی میخاد

عوارض نداره ، همسرم کبد چرب نوع ۲داشت، چربی زیاد داشت بدنش الان فقط تنها مشکلی که داره اینکه غذا میخوره تهوع داره و خلط  بالا میاره با اینکه یک ماه و پنج روز گذشته ، عمل آسونی نیست درد داره و مراقبت میخواد دو هفته اولش فقط مایعات صاف شده، از هفته دوم غذا های ابگی مثل سوپ و آبگوشت اینا، هزینش هم بدون بیمه برای ما با دارو و همه چیز ۱۴۰ تومن تموم شده تا الان ولی به سختی که داشت می ارزه و همسرم راضیه از کمر درد و پادرد راحت شده ،وزنش ۱۳۶کیلو بود الان ۱۱۸ کیلو

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
بعد بوتاکس معده باید آمپول تزریق بشه آمپول ملیتاید ایرانی هم هست

بوتاکس رو من شنیدم گفتن انجام ندین

ولی امپول منجارو و اینارو توصیه میکنن بعضی دکترای تغذیه 

ایرانیش هم اسمشو یادم رفت 

برای اسلیو باید بی‌ام‌آی بدن بالای ۴۰ باشه که کاندید اسلیو باشن تعجبه با ۱۰ کیلو اضافه وزن اسلیو انج ...

اره بالای ۳۵ انجام میدن 

عوارض نداره ، همسرم کبد چرب نوع ۲داشت، چربی زیاد داشت بدنش الان فقط تنها مشکلی که داره اینکه غذا میخ ...

انشالله موفق باشید

وزنش میاد پاییین تر فعلا جاداره 

بوتاکس رو من شنیدم گفتن انجام ندینولی امپول منجارو و اینارو توصیه میکنن بعضی دکترای تغذیه ایرانیش هم ...

والا تو این سایتم زیاد رضایت نداشته بوتاکس معده اما من وزنم خیلی بالاست باید حتما روش کمکی در کنار رژیم و ورزش داشته باشم خودم خیلی خسته شدم

یعنی اگه رعایت کنی هم بر میگرده؟

حتی اسلیو هم کنی بعدش رعایت نکنی بخوای قند و شیرینی و فست فود و اینا زیاد مصرف کنی معدت گشاد میشه و بازم چاق میشی، الان همسرم تا زمانی که به وزن ۷۰ کیلو نرسه نمیتونه هیچ شیرینی یا نوشابه و فست فود و چیپس و پفک و بستنی بخوره ، تازه بعدشم ماهی یکبار مجازه براش 

حتی اسلیو هم کنی بعدش رعایت نکنی بخوای قند و شیرینی و فست فود و اینا زیاد مصرف کنی معدت گشاد میشه و ...

آره این راهم سختیای خودشو داره انشالله به خوبی و سلامتی بگذره براتون

عوارض نداره ، همسرم کبد چرب نوع ۲داشت، چربی زیاد داشت بدنش الان فقط تنها مشکلی که داره اینکه غذا میخ ...

خیلی خوبه منم وزنم ۹۰ خوردی بود تو بارداری ۱۳۰ شدم فقط ۲۰  کم‌کردم خیلی تو فاز اسلیو رفتم ولی میترسم کمی 

انشالله موفق باشیدوزنش میاد پاییین تر فعلا جاداره

اره الان هر کی میبینه متوجه تغییرش میشه کلا چاقی ی چیز ارثی هستش که همه نسلشون تپلن و قند و چربی همه چی دارن ، هرچقدر زودتر درمان کنید بهتره

حتی اسلیو هم کنی بعدش رعایت نکنی بخوای قند و شیرینی و فست فود و اینا زیاد مصرف کنی معدت گشاد میشه و ...

ینی مثلا میتونی بگی فلان وزن میخام ب همون اندازه تنگ‌کنن ؟؟

به نظرم رژیم بگیرمنم میخوام رژیم بگیرممن سی کیلو هم کم کردم با رژیم

درسته هیچی بهتر از رژیم و رزش نیست

باورت میشه تو هر رژیمی بگی خودم استادم فقط اراده ندارم زودی ولش میکنم 😢