سلاام عزیزای دلم من میخوامبوتاکس معده انجام بدم خیلی نگرانم و استرس دارم لطفا تجربه هاتون رو بگین
...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همسرم برنج رو احتمالا تا یک هفته دیگه دکتر براش آزاد بذاره که بخوره ولی گفت تو دیگه تا پنج تا قاشق ب ...
اهان منم احتمالا همینم چون که بوتاکس باعث میشه گرسنه نشی و غذایی هم که میخوری تا چند ساعت تو معده میمونه
...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین
بما گفتن اونایی ک وزنشون خیلی بالا نیست باید برن پیش روانشناس تا اجازه عمل بده.حالا دیگ راست و دروغش ...
اهان چه جالب نشنیده بودم اینو