سلاام عزیزای دلم من میخوامبوتاکس معده انجام بدم خیلی نگرانم و استرس دارم لطفا تجربه هاتون رو بگین
...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره الان هر کی میبینه متوجه تغییرش میشه کلا چاقی ی چیز ارثی هستش که همه نسلشون تپلن و قند و چربی همه ...
آره والا ماهم تمام خاندان چاقن اینم شانس ماست مردم چیز خوب به ارث میبرن ما چاقی رو به ارث بردیم..این که میگن با یه لیوان آبم چاق میشیم درمورد من صدق میکنه ای موضوع😅😅
...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین
من باید اعصابم اروم باشه کسی هم هی نخواد بگه حالا امشبو بخور حالا یه ذره اینو بخورکلا همه باید ساکت ...
وااای راست میگی منم شوهرم مدام میگه اینو بخور از فردا دیگه نخور اونو بیشتر بخوری هیچی نمیشه ها یعنی نمیدونم بوتاکس معده کنم میخواد چکار کنه😅😅
ینی مثلا میتونی بگی فلان وزن میخام ب همون اندازه تنگکنن ؟؟
نه عزیزم کلا ۸۰ درصد معده رو برمیدارن
تنها راه افرادی که زیاد غذا میخورن همینه ،همسرم به شدت پر خوری میکرد اگه ادامه میداد باور کن تا ۲۰۰ک ...
منم خیلی دوست دارم اسلیو کنم اما فعلا بوتاکس کنم ببینم چجوریه چون که دوستم ۴۰ کیلو کم کرده پس خوبه
تو دوهفته اول چه غذاهایی بهش میدادین بخورهآخه منم هفته اول کلا باید آب مرغ و گوشت بخورم
مثلا آب مرغ و آب گوشت آبپز شده، آب سوپ، آب آش، آب عدس و لوبیا، آب میوه فقط طبیعی,شربت مولتی ویتامین ، از هفته دوم که دیگه شروع میشه آمپول برای ریزش مو و قرص و مولتی ویتامین و پودر پروتئین ،تا یکماه هم برنج و نون و ماکارونی حذفه کامل
علم بهتر است یا ثروت ؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
خوب کم کردن ولی باید رعایت کنید حالا هر عملی هم کنید قرار نیست مثل قبل غذا بخورین
بله درسته خیلی دیکه باید رعایت کنم این دکتری که من میخوا برم انگاری برای بعدش رژیم نمیده و خودم باید رعایت کنم از اینش میترسم فقط که ندونم چدر باید بخورم