2777
2789
شوهرم بلای جسمی سرش اومده ولی دیگ‌داره خوب‌میشه من‌بلای جسمی نمیخوام‌میخوام روح و روانشون‌ممثل‌من نا ...

تو اصلا دیگه نگران هیچی این ادم نباش

دلتم واسش نسوزه

مگه اون براش مهم بود تو چه احساسی داری؟

تو هم بذارش کنار

واقعا از حیوان پست ترن اینا

﴿🩵🐬﴾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اصلا دیگه نگران هیچی این ادم نباشدلتم واسش نسوزهمگه اون براش مهم بود تو چه احساسی داری؟تو هم بذار ...

عزیزم راستش من چون زشتم کسی دوسم نداره💔😭دلم برا خودم میسوزه 

بخدا دارم دق میکنم از غم‌و غصه

رابطه داشتیم ولی هنوز باکره ام 😔💔بخدا دروغ نمیگم

چطوری رابطه داشتی عروسی کردی اومدی خونه خودت باکره ای 

یجام میگفتی همسرم رفته سرویس بهداشتی و اینا حسمو بهش از دست دادم

خودت باور میکنی؟ 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

حالا این شوهر خرت چرا این حرفارو اومده به تو زده اونم بعد از ازدواج خب خاک تو سرش

راستش‌من‌الکی‌گفتم توروخدا بگو مهم نیست مال گذشته بوده بعد اونم گفت من هنوز ب روس نیاوبدم ناراحتم

کنسلش کن 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ببین اگر این زندگی ادامه بدی ازت ی آدم عصبی و بدبخت میسازه همه انسان ها لایق این هستند با کسی باشن ک ...

اخه من خیلی زشتم هیچکس هیچکس از من خوشش نمیاد واقعا چون ن تیپ دارم ن قیافه

عزیزم راستش من چون زشتم کسی دوسم نداره💔😭دلم برا خودم میسوزه بخدا دارم دق میکنم از غم‌و غصه

نه زشت نیستی خیلیم خوشگلی

هم‌خودت هم ذاتت از اون دو نفر خوشگل تره:)

به قول یکی هر ادمی هر جور باشه یکی هست که عاشقش شه و چهرشم خیلی دوست داشته باشه

بخدا ادم با چهره های متفاوت دیدم دارن خوشبخت زندگیشونو میکنن

ازدواج کردن تو‌این جامعه سخت شده

فک نکن تو چیزی کم داری

اصلا یچیزی،تو اگه براش خوشگل نبودی که نمیومد باهات ازدواج کنه...

پس بدون پسندش بودی

چیزی که کمه قدر دانیه بعضی وقتا بعضی ادما طلا دورشونه ولی میرن سراغ اشغال،چون اینقدر طلا دیدن کنجکاو میشن بدونن اشغال چیه!

طلاق و اینجور مسائل زیاد شده زیاد داریم مردایی که چشم و ذهنشون هرز میپره و خیانت میکنن

﴿🩵🐬﴾

نه زشت نیستی خیلیم خوشگلیهم‌خودت هم ذاتت از اون دو نفر خوشگل تره:)به قول یکی هر ادمی هر جور باشه یکی ...

ذات خوشگل ب درد نمیخوره😔اگه مهم بود که همه فک‌و فامیلای شوهرم عاشق دوستم نبودن  اگه ذات مهم بود که همه عاشق دوستم نبودن😔پس ذات زیبا اصلا ب درد نمیخوره