2777
2789
وای اصلا اینطوری نیست چرا رو‌خودت عیب میذاری خدایبیا این از اعتماد به نفس پایینته این حرفات

تو مگه من و دیدی؟من یه دخترزشتم که دماغ بشدت بزرگی دارم با لبای کج و صورت لاغر و سیاه و جوش دار و موهای کم‌پشت و چشما ریز که حتی ابروهم ندارم  و بدن بدفرم و لاغر

چطوری رابطه داشتی عروسی کردی اومدی خونه خودت باکره ای یجام میگفتی همسرم رفته سرویس بهداشتی و اینا حس ...

عزیزم ربطی نداره. من 4 ماه بعد عروسی رابطه کامل داشتم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذات خوشگل ب درد نمیخوره😔اگه مهم بود که همه فک‌و فامیلای شوهرم عاشق دوستم نبودن اگه ذات مهم بود که ...

ببین واسه مردای درست حسابی ذات خوشگل واقعا مهمه

مردایی رو دیدم که برای زیبایی خواستگاری نمیرن یعنی حد انتظارشون همون به دل نشستنه

اصل کار براشون اخلاقه

منی هم که عاشق پول و ماشینم همیشه با خودم میگم مرد اخلاق درستی نداشته باشه باعث میشه منم بدبخت شم

دنبال مردی بگرد که بشینه اخلاق خودشو و خودتو بسنجه

مثلا داریم کسایی که میگن خواستگار میاد میپرسه سایز فلان جات چنده،ماشین بابات چیه فلانت چیه اینا یعنی طرف برای یه زندگی ظاهری اومده که دوام نداره و براشم مهم نیست با چه زنی زندگی کنه

ولی یکی هست نه هی میخواد ببینه اخلاقاتون بهم میخوره یا نه اونه که عمیقا دنبال یه همسر سازگاره

و خلاصه بازم میگم تو زشت نیستی،مطمئن باش خیلیا هستن تو رو بپسندن

دوستت وقتی اونقدر نفهمه پاشده اومده وسط زندگیتون و داری میگی مردای دیگه هم میخوانش بخاطر این که تو دوره ای هستیم که ادمای عوضی تعدادشون از ادمای درست بیشتره

و ادمای عوضی میرن سراغ ادمای عوضی میگن کبوتر با کبوتر...

الانم خوشحال باش که سریع تونستی بفهمی ادم تو نیست،اونم یه اشغاله لنگه دوستت که رفته ور دلش مطمئن باش به دوستت برسه فرداش میره سراغ یکی دیگه باور کن اگه عاشقت بود نمیذاشت خار بره دستت

ببخشید زیاد حرف زدم ولی هدفم بود همه واقعیتا رو بهت بگم روحت اروم شه

و این که ببین من یچیزی معتقدم که وقتی آه یه نفر میگیره واقعیه،مطمئنم ته دلت آه عمیقی داشتی که این باعث میشه اونا هزارجور چوب بخورن و خدا دوست داره بعد از این که این اشغالو رها کنی مرد خوب هم سمتت میاد که زندگیتو شیرین کنه

﴿🩵🐬﴾

ببین واسه مردای درست حسابی ذات خوشگل واقعا مهمهمردایی رو دیدم که برای زیبایی خواستگاری نمیرن یعنی حد ...

دست و دلم به کاری نمیره واقعا😔😭جای من نیستی ببینی دوستی که ده سال باهاش بودی ریز تا درشت زندگیتو میدونست جونتو براش میدادی

وقتی که شوهرت رفته ازش خواستگاری هم کرده تو دوران دوستی ولی به روی خودش نیاورده وقتی دیده حتی سوهرم عاشقشه اصلا ب روی خودش نیاورده😭😭😭و بهتر باهاش گرم‌گرفته با اینکه جواب رد داده

جای من نیستی ببینی شوهری که خیلی دوسش داشتم من‌اصلا براش مهم نبودم روم حساسیتی نداشته و عاشق دوستم بوده شیفته دوستپ بوده‌نگران اون بوده وقتی من‌نگرانش بودم 😭جای من نیستی ببینی زندگیت و رو عشق یه نفر دیگه بنا کردی

من سختی کشیدم زیاد حق من این نبود بخدا😭حق من این‌همه سختی و عذاب نبود

حتی عزیزترینام بهم میگن زندگیت به طرز عیجی که مثل رمان‌میمومه

اخه پس خدااااا کجاس😭

باورت‌میسه اشکام بند نمیاد کاش یه نفر باشه بین‌این همه سختی و درد من و میخواست  کاش یبارم ک شده بود طعم‌محبت و میچشیدم طعم دوست داشتن😭

دست و دلم به کاری نمیره واقعا😔😭جای من نیستی ببینی دوستی که ده سال باهاش بودی ریز تا درشت زندگیتو م ...

درسته شاید نتونم عمیق بفهممت ولی بیا بغلم 

ببین زندگی‌ همینه منم همینجور در به در دنبال یکیم عاشقم باشه ولی هیچوقت پیداش نمیکنم میدونی چرا؟چون مثل بقیه دخترا اهل چسبیدن به پسرا اهل با این پسر با اون پسر چت کن نبودم سر همین دورم خلوته و هر وقت عاشق شدم شکستم

تو هم کسیو میخوای که عاشقت باشه و بهت پایبند باشه،در واقع همه اینو میخوان

ولی جلو چشت ببین چه دوره زمونه ای شده،اطرافتو ببین چند تا ازدواج دارن به سمت طلاق میرن،تموم شد زمونه ی تعهد و عشق

الان مرد و زنش فقط منتظرن یکی پیدا شه پولدار همچی تموم براشونم مهم نیست کیه چیه میرن رایگان رایگان عشق و حال میکنن بعدشم میرن سراغ بعدی

طرف لیست اکس و نکستش از لیست تماس تلفناش بیشتره!:)

ولی دخترایی مثل من و شما که به هر مردی دست نزدیم و عادی زندگی کردیم اینجور سرمون میاد

دنیا دنیای کثیف و بی عدالتیه

الان همین نی نی سایت چقدر از خیانتا میگن،هر چی‌میکشیم از دست هرزگی زنا و مرداییه که هیچ فهمی از عشق ندارن،فقط عین دستگاه جنسی متحرک بهم دست میزنن و میرن

الانم قطعا برات سخته که فراموشش کنی و بی احساس بشی نسبت بهش،چون تو دوسش داشتی و همسرت شده... چندین ماه طول میکشه خوب شی ولی سعی کن خوب شی نذار این عوضیا قلبتو بیشتر بشکنن

گفتی دوست... دوستی که چند سال باهاش حرفاتو زدی

اینو از من بشنو،ادم از غریبه ضربه نمیخوره بلکه از اشنا و نزدیک ترین شخصش ضربه میخوره همیشه از نزدیکانت بترس و دوری کن

همین نزدیکان همین دوستا کسایی هستن که با خوش و بش و چهره بشاش میان جلوت ادعای دوستیشون میشه ولی پشت داستان زیر ابتو میزنن،چشمت میزنن یا میرن طلسم میزنن یا غیبتتو میکنن یا شوهرتو ازت میگیرن اینا همچین ادمای بد صفتی ان

﴿🩵🐬﴾

درسته شاید نتونم عمیق بفهممت ولی بیا بغلم ببین زندگی‌ همینه منم همینجور در به در دنبال یکیم عاشقم با ...

راستش پیامی ک برات نوشتمو یبار خودم از اول خوندم اشکام شدید تر شد

قلبم بدجور داغون شده

راستش میدونم‌کارم اشتباه بود ولی تو این‌چند روز ک‌همچین‌چیزیو فهمیدم انقد پشت دوستم بدگفتم پیش شوهرم که اروم شم‌تموم‌گندکاریاشو گفتم از دوستم زیاد ضربه خوردم ولی دیگه انتظار اینو نداشتم

😔از همه مراد متنفرم

از همه چی‌تنفر دارم

میدونی شوهرم عاشق دوستمه بعد دوستپ با اگثر بیشتر‌پسرای شهرمون بوده وقتی اینارو به شوهرم‌میگفتم داشت زجر میکشید

حالم خوب میشد وقتی زجرشو میدیدم

😔ولی من دیگه هرگز ادم قبلی نمیشم یه دختر میشم با یه قلبی که نابود شده ذهنی که از هم‌پاشیده

اگه منم یه‌کم خوشگلتر بودم این‌اتفاق نمیوفتاد 

راستش پیامی ک برات نوشتمو یبار خودم از اول خوندم اشکام شدید تر شدقلبم بدجور داغون شدهراستش میدونم‌کا ...

این گریه ها هم میگذره بعد هر سختی خوبی هم میاد 

گریه باعث میشه خالی شی از همه دردا

اگه دوست داری بخوابی یکی دو ساعت دیگه بخواب

خدا بهت صبر بده مطمئنم سخته تا هضمش کنی یه ضربه شدید از دو نفر از ادمای زندگیت دیدی

خدا کنه جلو چشمت کارما پس دادنشونو ببینی تا بفهمن دنیا بی حساب کتاب نیست🥲

اون دختره هم اینقدر با کل شهر بود عاقبتش ایدزه اگه اون دختر ذره ای خوشبخت بود یکی میومد باهاش ازدواج کنه نه این که عین اویزونا با این و اون بخوابه اینقدر حقیره که نمیدونه داره چیکار میکنه

شوهرتم لنگه خودش با این که میدونسته دختره خوب‌نیست رفته خواستگاریم کرده

دیگه از مردی که یه دختر بی خانواده ی ناپاک رو به تو ترجیح داده چه توقعی داری؟🫡

حق داری متنفر شی از مردا

منم متنفر شدم خیلیای دیگه ام شدن

اونقدر مرد هستن که در ظاهر ببینیشون فک کنی این پاک و موجه ولی میفهمی اشغال به تمام معنا

یجور میان مجازی حرف میزنن فک میکنی پسر پیغمبرن ولی در زندگی خودشون چاییدن

اونقدرم بی مسئولیت و تنبلن که تن پرورن کارم نمیکنن

منتظرن یه خانم پولدار سن بالا بیاد خرجشونو بده اونام به صورت خیلی شیک و مجلسی میرن سراغ دخترای رایگان

اینقدر دختر هستن که خودشونو رایگان در اختیار میذارن تا یه شب با پسره باشن

که دیگه کمتر کسی یادش میوفته بره ازدواج کنه 

نسل شده نسل اینا...

﴿🩵🐬﴾

ممنونم عزیزدلم که انقد خوب حرف زدی و قشنگ دورت بگردم‌ک‌انقد خوبی

قربونت برم ایشالا دلت همیشه خوب باشه و غم نبینی

الان چطوری؟هدفم این بود که حالت بهتر شه و این که بدونی تنها نیستی

عزیزی😁🩷

﴿🩵🐬﴾