2777
2789
مهریم ۱۰۰ سکهنه هیچی ب نامش نیستاره دوسش دارم ولی نمیخوام داشته باشم از خونه فرار کنم خانوادم ازیتم‌ ...

مجبوری به دوستت بگی از زندگیت و دور و بر شوهرت بکشه بیرون. اینم کم کم یادش میره. تو به خودت احترام بزار . به خودت برس. مردها از زنی که برای خودش شخصیت قائله خوششون میاد. در نهایت میتونی مهریه ت و بزاری اجرا براش یه حدی میبرن مجبوره پرداخت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم میلززم 😭خداکجاس؟ چرا سرشون نمیاد

نگو اینجوری عزیزم

خدا هم خیلی هواتو داره😊

میدونی چیه اونیکه باید سرزنش بشه و عذاب وجدان بگیره شوهرت هست نه شما،شما که اشتباهی نداشتی شوهرت ناتو از آب در اومده که بخاطر هوای نفسش یکی دیگه رو قربانی کرده که به خواستش برسه

سردمه دارم‌دیونه میشم راستش هربار ک‌تکرارش میکنم بدتر میشم

خیلی درکت میکنم

من دو هفته پیش این اتفاق واسم افتاد اینقدر گریه میکردم داغون شده بودم

دلم میخواست بمیرم:)

شما که وضعت بدتر

مطمئن باش خدا دهن جفتشونو صاف میکنه

شاید الان نه ولی یه روز یه بدبختی سرشون میاد 

﴿🩵🐬﴾

خدا بیشتر از این هواتو داشته باشه که هنوز تو باکرگی فهمیدی شوهرت عاشق یکی دیگس این ی فرصته که خدا به ...

😭دارم دیونه میشم عزیزم گیج شدم صورتم انگار اتیشه حالم بدهههههه😭😭😭😭😭😭😭😭

یجا گفتی یه هفتس عروسی کردیم 

مگه میشه تو یه هفته باکره باشی تازه چند وقت پیش گفتی یه هفته الان بیشتر شده

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

سردمه دارم‌دیونه میشم راستش هربار ک‌تکرارش میکنم بدتر میشم

حق داری بالاخره ی شوک بهت وارد شده که روح و روانتو ریخته بهم و طبیعتا چند وقت درگیر این افکار و حال پریشونی هستی ولی خواهشا خودتو برای همیشه  غرق این موضوع نکن و قدر خودتو بدون،فراموش کن و برو دنبال زندگیت

خیلی درکت میکنممن دو هفته پیش این اتفاق واسم افتاد اینقدر گریه میکردم داغون شده بودمدلم میخواست بمیر ...

شوهرم بلای جسمی سرش اومده ولی دیگ‌داره خوب‌میشه من‌بلای جسمی نمیخوام‌میخوام روح و روانشون‌ممثل‌من نابود شه😭

وای خدا نابودشون کنه الهی هردوشونو نابود کنه😭😭😭

الهی آمین ولی اینجور آدما نابود نمیشن اونسکه سوخت من بودم الانم باهم هستن ولی میاد خونه به من دروغ میگه طلاق هم نمیده

الهی آمین ولی اینجور آدما نابود نمیشن اونسکه سوخت من بودم الانم باهم هستن ولی میاد خونه به من دروغ م ...

الانم توحال خودم هستم اصلا برام مهم نیست فقط بخاطر پسرم نشستم بدترین هارو دیدم و کشیدم