2777
2789
عنوان

حالا دارم میفهمم پول چقدر مهمه

1146 بازدید | 22 پست

سه ماه تابستون چون بیکارم منشی باشگاه شدم صاحب باشگاه یه خانم خیلی پولداره که باشگاه بالای خونشه کلا وضعشون توپه توپه تعریف می‌کرد اره امروز از گرما هلاک شدم رفتم بیرون زنگ زدم شوهرم ناهار بخره  ناهارم خوابیده خوردم از بس میگرنم درد میکرد و اینا     ی ساعت پیش ک اومدم خونه مامانم از سرکار اومد اونم تو مغازه کمک دست ی خانومه دیدم خوابیده دندونش رو کشیده   تو خواب گریه کرده بود😭😭😭از اتاق ک اومدم بیرون دیدم نشسته سیب زمینی رنده میونه با اون حالش شام درست میکنه ک بابام بیاد و گریه میکنه میگم چرا گریه میکنی میگه از بی پولی از بی کسی از کار زیاد  از مریضی و درد دندون     اگه ماهم وضعمون اونجوری توپ بود مامان منم مثل این خانوما زنگ میزد و غذا سفارش میداد.

ما وضعمون خیلی بد نیست منظور منم غذا سفارش دادن و اینا نیست  چون هرچند وقت ی بار خب آدم بیرون غذا میخوره 

ولی میخام بگم پول تو جزئیات هم حتی اثر میذاره رو همین جزئیات کیفیت زندگی رو بالا میبره 

توی متنی که نوشتین، ۳ تا کلمه برام وحشت آور و دردناک و بُلد بود. 

۱-بابا

۲-میگرن

۳-دندون درد

می فهمم..... 💔💔

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم

بلاخره اون خانوم پولدارم مشگلاتی داره توی زندگیش

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

پس چی تازه فهمیدی ..من امروز بعد دوسال به شوهرم گفتم دلم پیتزا میخواد گفت دلت غلط کردبرم پنیرپیتزا و سس وقارچ و...بخرم میشه خدا تومن .البته بگما شوهرم وضعش خوبه زورش میاد پول خرج کنه  

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
کی گفته پول خوشبختی نمیاره؟!پول خوشبختیو میخره میزاره تو جیب

اینطور نیست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ما دررفاه کامل هستم همسرم خیانت کرده الان کارم به روانپزشک کشیده 

آیا با پول میتونه اعتماد منو برگردونه ؟ میتونه روان منو سالم کنه ؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......