2777
2789
عنوان

حافظه

229 بازدید | 44 پست

نمیدونم  چندمین تاپیکمه درمورد حافظه ولی بازم جوابی نگرفتم و بازم امیدوارم جواب سوال مو پیدا کنم😂🥺💔

حافظم ضعیف شده و دقتم از صد رسیده ۲۰ درصد😶‍🌫️😶‍🌫️تازه این درحالیه که تمرکزم ندارم و نشخوار فکریم زیاده همش درمورد بدبختیام و کی خوشبخت میشم با خودم صحبت میکنم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم احساس میکنم از وقتی درس میخونم اینطوری شدم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

همینکه امید واری کی خوشبخت میشی یعنی امید داری که خیلی عالیه . برای زیاد شدن حافظه زیاد قرآن بخون که یکی از اثراتش زیاد شدن حافظه هست . کندر هم زیاد بخور . مویز 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اتفاقا رو خوب یادم نمیاد

اصلا انگار حافظه ام بد شده

شنیدم بخاطر اینستا و پرش فکری هم میتونه باشه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

میدونی؟ اینقدر بلا سرم اومده حرص خوردم استرس گرفتم از مغزم کار نکشیدم بدبخت پوسیده حالا راه نمی افته 😐

میدونی؟ اینقدر بلا سرم اومده حرص خوردم استرس گرفتم از مغزم کار نکشیدم بدبخت پوسیده حالا راه نمی افته ...

🤣👌

همینکه امید واری کی خوشبخت میشی یعنی امید داری که خیلی عالیه . برای زیاد شدن حافظه زیاد قرآن بخون که ...

قرآن حفظ کنم یا فقط بخونم؟ 

والا تمام سعی مو میکنم خوشبخت شم حتی بدترین بلاها سرم اومده و فکر مرگ به سرم زد باز میگم ولش...من خوشبخت میشم بلکه آیت حرف حالمو خوب کنه