2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم عزیزم؟ خودت از همه چی خبر داری. آروم باش. 

حداقل با یه مشاور مذهبی صحبت کن. 

من نظرم اینه جدا بشی چون اصل مطلبو میدونی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

حرفای من‌براش مهم‌نیست

خیلی دلم میخواست بگم بزنی دهنش ولی خب قضیه بدتر میشه

ببین میتونی چند وقتی بری خونه خانوادت یا اگه خونه داری

یا شده باشه اصلا خونه راهش نده

درو ببند بذار بمونه بره گورشو گم کنه همونجایی که با دوستته

تا بعد اروم شدی تصمیم بگیری

﴿🩵🐬﴾

عزیزم برات ناراحت شدم چون منم همین دردو میکشم شوهرم یکی دیگه رو ۷ سال صیغه کرده و عاشقشه منم نمیزاره طلاق بگیرم همش دروغ اگه میتونی طلاق بگیر من با بچه موندم تو هنوز باکره ای 

مهریه ت چقدره؟ چیزی به نامش هست یا نه؟ تو شوهرت و دوست داری یا نه؟ چه دلایلی برای ازدواجت با این آدم ...

مهریم ۱۰۰ سکه

نه هیچی ب نامش نیست

اره دوسش دارم ولی نمیخوام داشته باشم 

از خونه فرار کنم خانوادم ازیتم‌میکردن

خدا سرت بیاره اگه دروغ میگی تا بدونی چه دردی کشیدمبایا ولم کنید😭چیکارتون دارم فقط کمک میخام خدا ازگ ...

برو بابا همتونم فقط بلدید نفرین کنید

لیست تاپیکاتو خودت یه نگاه بنداز ببین چقد ضایعست

یکی درمیون گفتی باید به شوهرم خیانت کنم به این دلیل و اون دلیل

نصفشم تخیلی

عزیزم بخاطر شوهرت خودتو سرزنش نکن،واقعا سخته و میدونم حال روحی بدی داری ولی خواهشا فکر خودکشی و خیانت نباش

عزیزم شما که سنی نداری تازه اول راهی و برای ازدواجت هم دیر نیست،هم دور شوهرتو خط بکش هم اون رفیقتو،ی زندگی جدید و ی انتخاب خوب داشته باش

دوهفته تقریبت

شاید الکی میگه میخواد حرصتو در بیاره وگرنه کسی به خاطر یکی دیگه نمیاد ازدواج کنه  با کسی که نخوادش

دوستت هیچی نگفت هیچوقت .شاید الکی میگه خواستگاری کرده 

چقدر صمیمی هستی با دوستت

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

شاید الکی میگه میخواد حرصتو در بیاره وگرنه کسی به خاطر یکی دیگه نمیاد ازدواج کنه با کسی که نخوادشدو ...

دوستمو ریدم بهش بلاکش کردم

نه الکی نمیگه رفتاراش داد میزد فقط انتظار همچین چیزیو نداشتم

شاید الکی میگه میخواد حرصتو در بیاره وگرنه کسی به خاطر یکی دیگه نمیاد ازدواج کنه با کسی که نخوادشدو ...

بنظرم مردی که اینکارو میکنه ذاتش کثیفه

چطور خودشون باشن سریع زنشونو کتک میزنن که خیانت کرد خراب بود

ولی نوبت خودشون میشه همچی فرق میکنه

﴿🩵🐬﴾