2777
2789
عنوان

دوست داشتین چی داشته باشین ولی هیچوقت نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتنش راحتههمون ساز الان چندین برابر قیمتشه اگر پول جمع کنم و بخرم هم فقط مثل دکور میمونه گوشه خونه ...

برو سر کار خب اون دو ساعت که کلاس داری نرو سر کار برو کلاس یا همون روتین پوستی هم میتونی بخری 

تو بگو گرون ترین ماشین یا خونه جا حسرت خوردن زرنگ باشی تلاش کنی می‌رسی 

ولی ی سری چیزا هستند حسرتند مثل پدر مادر خواهر برادر بچه نداشتن که اونم بازم به نظرم میشه سرگرم پیشرفتت بشی و ناله نکنی انرژی منفی به زندگیت ندی چون دیگه چیزی که هست با حسرت خوردن درست نمیشه بقیه زندگیتو بکش بالا

بعضی وقتا خوشبختی مختص کسانی که لیاقتش و دارن براش میجنگن 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

نمی‌دونم حساب میشه یانه ولی دوسداشتم بازیگرشم خانوادم میدونستن از علاقه بی حدواندازم

آره که حساب میشه 

اینا آرزو هایی هستن که انگار با پژمرده شدنشون از جون آدم کم میشه 

انگار دارن پوست آدم رو میکنن

این کاربری دومم هست 

برو سر کار خب اون دو ساعت که کلاس داری نرو سر کار برو کلاس یا همون روتین پوستی هم میتونی بخری تو بگو ...

ببین من از دانشگاه که قبول شم میرم در به در دنبال کار 

خودم هم کلی دغدغه کار دارم 

خود دانشگاه چهارسال طول میکشه و بدبختی های خودش رو داره 

یه کار هم کنارش داشته باشم دیگه واقعاً فکر نکنم بتونم حرکت خاص دیگه ای بزنم 

ربات نیستم که آدمم 

کار دانشجویی هم کاری هست که شاید ۱۰ تومن هم نصیبت نشه 

بعد با اون دکتر برم ، لباس بخرم ، دندون درست کنم ، ساز یاد بگیرم ، باشگاه برم ، محصولات آرایشی که پیشکش ، نهایت دو تاش رو بتونم برسونم 

بعضی همکلاسی های گذشته که الان هم محلی هستیم باهم و کم بیش حرف میزنیم باهم، بعضی هاشون نرفتن دانشگاه و دارن کار میکنن ، یکیشون ۱۲ ساعت سر کاره میگم چقدر میگیری میگه ۱۵ تومن ، میگم دیگه نرفتی دانشگاه میگه نه ۱۲ ساعت اینجام هر روز چطور برم 

و اینکه میگی خونه و ماشین ، این به نظرم مال گذشته بود الان خونه و ماشین اگر انقدر دست یافتنی بود این همه آدم مستأجر نبودن، الان یکی ماهی ۲۰ تومن هم پس انداز داشته باشه ۲۰سال دیگه ۴ میلیارد و ۸۰۰ داره 

بابای خودم بعد از این همه سال کار با ۱۲ تومن بازنشست شد 

این کاربری دومم هست 

یه پژو پارس مشکی

حسرتشو باخودم‌میبرم اون دنیا

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته