2777
2789
عنوان

شوهرم از دوستم خاستگاری‌کرده🫠

6749 بازدید | 168 پست

تو تاریکی میرم اینور اونور

خدایا کجایی دورت بگرم بگم غلط کردم خوبه؟

ماجرا ای این قرارا👇👇👇

هرکی قرار فوش بده قضاوت کنه چیزی نگه

شوهرم عاشق دوستم شده بود قرار بود بگیرتش که دوستم بهش جواب رد داد

جدا نمیتونم بشم تا زمانی که قشنگ زهر خودمو نریزم

باورتون میشه اندازه یکسال پشت دوستم غیبت کردم باشوهرم؟

چرا؟چون اول که خوبشو گفتم یسری رفتارا باشوهرم کردع بود که شوهرم عاشقش شده بود

بعد که شوهرم عاشقش شده بود خاستگاری کرده بود ازش باز باشوهرم گرم میگرفت ولی خوب  جواب رد داد بود

ولی اصلا به من چیزی نمیگفت.

فقط منتظرم شرایط برام‌پیش بیاد یه خیانت حسابی بهش بکنم وقتیم که وابسته اون طرف شدم و از شوهرم خوشم نیومد مستقیم بهش میگم یه نفر دیگه رو دوست دارم.بعدشم‌کات بای بلااکککک

چطوره؟ نگید ن تو خوب باش نمیشه بدجور نابود گشتم

ن عصبانی بود ن‌چیزی بهم‌گفت حقیقتا دلم برات‌سوخت‌گرفتمت وگرنه اصلا دوست نداشتم ازت‌متنفر بودم فک‌میکردم یه دخترخرابی💔😔

وگفت اصلا غیرتی روت نداشتم رو دوستت غیرت داشتم

الانم‌فک کنم‌ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به راه راست هدایت کنه همین .جواب هرزگی شوهرتون میخوای با هرزه شدن خودت بدی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

واقعیه؟

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

مقصر خودت بودی تو انتخاب دوست... بعدم کدوم آدم عاقلی میاد از دوستش پیش شوهرش تعریف و غیب کنه... کلا کار خودت از بیخ غلط بود.. اونا دیگه جای خود داره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻