ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7239 عنوان چه زبان هایی رو خوبه یاد بگیرم ❓️ 65 بازدید | 7 پست 3 زبان رو به ترتیب اولویت بگید اگر امکانش هست دلیلشم بگید 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم دیروز | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خواهرشوهر_وسطی عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 39 من زبانمتوسطم ولی عربی رو دارم فول میشمعربی رو برای کار خاصی دارم یادمیگیرم
heyyo عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 1759 انگلیسی خب معلومه دیگه!اسپانیایی کشورهای زیادی دارنش حتی تو آمریکا هم زبان دومه عربی پرکاربرد کشورهای زیادی دارنش و کشورهای عربی در حال پیشرفتن و کشورهای اطراف هم کشورای عربیفرانسه همخوبه اما خیلی سخته
aramiiso عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 639 انگلیسی ، چون زبان بینالمللیهعربی ، فرصت های شغلی کشورهای همسایه و بیش از ۱۵ کشور عربی زبان در دنیا وجود داره و هشتمین زبان زنده دنیاستآلمانی ، مهاجرت تحصیلی ک.ص ننتون که افسردهم کردین برا منم اهمیتی ندارین دیگه🤌🏽🖕🏽(تقدیم به ادمای کثیف زندگیم)
aramiiso عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 639 من زبانمتوسطم ولی عربی رو دارم فول میشمعربی رو برای کار خاصی دارم یادمیگیرم عزیزم عربی رو خودتون یاد گرفتین یا کلاس میرید؟ ک.ص ننتون که افسردهم کردین برا منم اهمیتی ندارین دیگه🤌🏽🖕🏽(تقدیم به ادمای کثیف زندگیم)
xxxx896b عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 760 انگلیسی عربی صدا در صدا یاد بگیرمهم ترین زبون ها هستند فرانسوی هم یاد بگیروقتی فرانسوی یاد بگیری تقریبا ایتالیایی اسپانیایی یاد میگیری چون شبیه همه زبون هاش
خواهرشوهر_وسطی عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 39 عزیزم عربی رو خودتون یاد گرفتین یا کلاس میرید؟ نه خودم تو موقعیت یادگیری قرار گرفتم مجبور بودم یاد بگیرم منم علاقه داشتم البته