2777
2789
عنوان

شوهرم از دوستم خاستگاری‌کرده🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 6749 بازدید | 168 پست
میگم دوران دوستی بودع الان فهمیدم

دوران دوستی تموم شده رفته پی کارش

خب اگه اونو میخواست مگه دلش درد میکرد تو رو بگیره اینهمه سکه مهریه بزنه؟

دیگه هم اسم اون دخترو تو خونه نیار نه خوبی نه بدی هیچی

انگار وجود نداره

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران دوستی تموم شده رفته پی کارشخب اگه اونو میخواست مگه دلش درد میکرد تو رو بگیره اینهمه سکه مهریه ...

بابا خودش بحثو پیش میکشه میگه حالم بده فلانی انقد لاشیه

یا میگه من دوست نداشتم اون دوران ازت‌متنفر بودم دلم سوخت گرفتمت

ای بابا میگممممممم دوران دوستی خاستگاری کرده من‌الان فهمیدم میدونی؟

تو درگیر دوران دوستی هستی!!!! عجب بابا.. بعد چون مال گذشته بوده الان میخوای بهش خیانت کنی؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
انتقام بگیرولی یادت باشه انتقام غذاییه که سرد سرو میشه اروم و با برمامه بروهرکیم اینجا میگه نهه تو خ ...

میگه این قضیه تو دوران دوستیشون اتفاق افتاده نه زندگی مشترک و متاهلی... بعد چرا ننگ خیانت و هرزه گری بزاره رو پیشونی خودش... عجب بابا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

ببین الان ناراحتی حقم داری ولی قشنگم بهتر نیست تو عصبانیت تصمیم نگیری برفرض مثال که خیانت کردی بعدش فرق تو با شوهرت و اون مثلاً دوستت چیه ببین عزیزم من نه موعظه میکنم نه هیچی خودمم بارها و بارها از همسر سابقم خیانت دیدم و زخم های زیادی خوردم میخوای جدا بشی حق داری ولی از راه درستش نه به قیمت زیر سوال بردن آبرو و شرف خودت

اول اینکه با یک مشاور خوب صحبت کن تا بتونی بهترین تصمیم رو بگیری بعد از اون هم  اگر مدارک داری که خیلی راحت برو مهریه تو بزار اجرا و تقاضای طلاق بده اگه هم مدارک نداری بازم طلاقت خیلی سخت نمیشه میتونی راحت و بدون گناه کردن جدا بشی فقط باید با یه وکیل مشورت کنی که بدونی چطوری کارت رو راحت تر و سریع تر پیش ببری 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

چون حرفی که زدید یه مثل انگلیسی هست و توی فارسی نداریم . چیزی هم نیست که توی کلاس زبان یاد بدن

تو اینستا پره از این جملات عزیزم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚