2777
2789
عنوان

کاش از غذا خوردن لذت نمیبردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تصمیم داشتم وزن کم کنم ولی همسرم روغن کرمانشاهی خریدهنگم برات😵‍💫😵‍💫بحدی غذا باهاش دلپذیرتر م ...

اتفاقا روغن خوب باعث چاقی وبیماری نیست بدخوری باعثشه

۷۵.۹۲۸۰
فست ۱۴. ، ۱۰ بهترین چیز دنیاست نه اذیت میشی نه ضرر دارهاز ساعت ۶ بعد از ظهر تا ۸ فردا چیزی نخور هم س ...

مرسی گلم ♥️ 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
ببین بهترین کار کالری شماریه من خودم بشدت پرخورم و هربار خواستم رژیم بگیرم نتونستم ولی کالری شماری ع ...

یه بار با کالری شماری سی کیلو کم کردم الان حوصله ندارم همش حساب کنم

کالری غذاهات رو بیار پایین مثلا روغن روی برنج اصلا نریز کره نخور سرخ کردنی کم کن

باورت میشه من اصلا روغن استفاده نمیکنم روی برنج هیچ وقت روغن نمیریزم مرغ و همیشه آبپز میکنم یا داخل توستر میپزم کلا روغن مصرف نداریم توی خونه هم از همه کمتر میخورم غذا ولی فقط منم که چاق میشم 

تو این اپلیکیشن های کالری شماری خودشون حساب میکنن دیگ خیلی راحته ک

باید وزن غذا یا قاشق و وارد کرد دیگه اعصابم نمیکشه