2777
2789
عنوان

کاش از غذا خوردن لذت نمیبردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 40 پست
کاش منم لذت نمیبردم و اینقدر شکمو نبودمرژیم فست بگیر خیلی زود نتیجه میگیری اشتهات هم کم میشه

ببین همه رژیما رو بلدم استاد استادم ولی متابولیسم بدنمم خیلی پایینه خیلی دیر وزنم پایین میاد ناامید میشم ول میکنم انواع آزمایش هارو دادم نرمالن

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش ریخته توی صورتم و شکم و پهلوها

منم شکم پهلو زیادی دارم

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

فست ۱۴. ، ۱۰ بهترین چیز دنیاست نه اذیت میشی نه ضرر داره

از ساعت ۶ بعد از ظهر تا ۸ فردا چیزی نخور 

هم سالم میشی هم لاغر 

موقع غذا خوردن ترتیب غذا رو رعایت کن اول فیبر بخور یعنی سالاد و سبزیجات

بعد پروتئین مثلا تخم مرغ یا مرغ و گوشت

بعد کربوهیدرات مثلا یه کفگیر پلو یا دو تا کف دست نون

و آخر سر اگه دلت خواست چیز شیرین بخور

میوه هم کم بخور

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
ای بابا مگه خوکید که انقدر می‌خورید. دستت رو قلم کن نره سراغ خوراکی . آخه شکمت بنده توئه یا تو بنده ...

حرفت خیلی زشت بود ولی اینو بدون من فقط غذا میخورم میلی به تنقلات ندارم پفک و چیپس و این ات و آشغال هارو نه خودم میخورم نه به بچه هام میدم یا بخرم اصلا 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
عزیزم بیشتر توضیح بده رژیم ترک نهار شنیدم ولی نمیدونم چطور بگیرم

صبح وقتی گشنت شدغذابخور  ظهر میوه وخرما بخور  من خودم تاساعت۳ بعد ازظهربیشتر نشده تحمل کنم همینم بهتر ازهیچه ،هرچی دیرتراز ظهر وعده دومتوبخوری بهتره، شب اگه گشنت شد شیرموز شیرخرما اینجورچیزابخور بدون نون البته،

شیرینیجات مصنوعی حذف کن

۷۵.۹۲۸۰