2777
2789

من الان ۲۰روزه خونه مامانمم و کمکم میکنه یعنی بیشتر بچه رو مادرم نگه میداره میخام امروز برم خونم اما نمیدونم از پسش برمیام یا نه 🥲شما تا چندوقت کسی پیشتون بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم که زایمان نکردم ولی 

یکی از دختر خاله هام بعد از ده روز رفت خونه خودش می‌گفت اوایل می ترسیدم و اینا ولی دیدم کم کم باید باهاش کنار بیام و اینا و زودتر ترسش ریخت و الان راحته 

اما خواهرش نه ، هنوز که هنوزه دیگه بچه شیش ماهه شده ولی خاله من هنوز کنارشه با اینکه بچه شلوغی هم نداره 

ولی می‌ترسه 

به نظرم که برو کم کم عادت می‌کنی دیگه هرچیزی تجربه اولین بارش یکم ترسناک و سخته ولی کم کم خوب میشه

خداحفظ کنه نی نی رو😍

خودم که زایمان نکردم ولی یکی از دختر خاله هام بعد از ده روز رفت خونه خودش می‌گفت اوایل می ترسیدم و ا ...

مرسییی عزیزمممم😘اره خودمم همین فکرو میکنم باید با شرایط بالاخره کنار بیام 

۱۰ روز

بعدش تنها بودم😢

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
خب خونه مامانت خودت کم کم شروع کن همه کاراشو انجام دادن بعد که یاد گرفتی برو خونه خودت

دیگه شیرشو ک خودم میدم مای بیبی رو هم گاهی عوض میکنم لباسو هم چندروزه یادگرفتم عوض کنم قطره هاشوهم از دیشب خودم میدم بهش یعنی یچیزایی دست و پا شکسته بلدم اما استرس دارم بیشتر

۱۰روز ک خیلی زوده🥲من بچم تا ۱۰روز فقط یسره گریه میکرد چندنفری از پسش برنمیومدن چندبار بریدمش دکتر

بچه منم خیلی بد قلق بود تا صبح گریه میکرد منم تنها شوهرمم بیدار نمیکردم

افسردگی ام گرفته بودم

خیلی روزای سختی بود، بی خواب و عصبی و افسرده شده بودم.

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜