2777
2789
عنوان

در رابطه با خوانواده شوهر لطفا بیاید🙏🏼🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 73 پست
باغ ندارن اما کسانی هستن براشون زیاد چیزی میارن

اره خب معمولا اينطوريه ك يكي ي چيزي اورده براشون يكم بهتون بدن بجاي چيزي ك براشون بردي

بنظرم اصلا با همسرت راجع ب اين موضوع حرف نزن ولي از اين فرصت براي شناخت شون استفاده كن

اينا مدلشون اين هست وقتي زندگي مستقل خودت رو داشتي و رفتي خونه خودت ديگه ميدوني باهاشون چطور برخورد كني 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پدر مادر شما خیلی مهربون و ادمای خوبین ولی متاسفانه الان برعکس شده هرچقد خوبی کنی تهش میشی ا ...

دقیقا دارن به خاطر من اینکارو میکنن

ولی من هیچ علاعمی از قدر دانی ازشون دریافت نمیکنم

دقیقا دارن به خاطر من اینکارو میکننولی من هیچ علاعمی از قدر دانی ازشون دریافت نمیکنم

پس باهاشون حرف بزن که دست از خوبی بیش از حد بردارن❤️چون رفته رفته بدتر هم میشن یطور رفتار میکنن که انگار وظیفتونه به اونا خدمت کنین. 

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

پس باهاشون حرف بزن که دست از خوبی بیش از حد بردارن❤️چون رفته رفته بدتر هم میشن یطور رفتار میکنن که ا ...

الانم همینجور شده انگار وظیفست 

وقتی میرم میگن چرا فلان چیزو نیاوردی

با اينجور ادما يا بايد پرو باشي و با خنده و اينا بگي چي براتون اوردن چقذ خوشمزست و اينا بعد رو ب شوهرت بگي فلاني يكمش رو بذار من ببرم يا هيچي نگي و خودت ديگه زياد چيزي بهشون ندي تا وقتي ك مستقيما ب روت بيارن ازت بخان

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الانم همینجور شده انگار وظیفست وقتی میرم میگن چرا فلان چیزو نیاوردی

ببخشید اینو میگم ولی واقعا چقدر پررو هستن الان اگه نبری میشی ادم بده خوبیاتو یادشون میره میشینن پشت سرت حرف هم میزنن😑

همسرت نظرش چیه اونم اخلاق پدر مادرشو داره یا مخالفه باهاشون؟

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

اره واقعامن تاحالا در مورد این موضوع باهاش صحبت نکردم

کلااا خودت و بزن به اون راه وقتیم گفتن چرا نیاوردی طوری رفتار کن که انگار نشنیدی یا بگو نمونده بود. یکی دوبار اینطور کن تا بلکه خودشون خجالت بکشن

من واقعا خسیس نیستم ولی با هرکس باید عین خودش بود😑

کلااا خودت و بزن به اون راه وقتیم گفتن چرا نیاوردی طوری رفتار کن که انگار نشنیدی یا بگو نمونده بود. ...

برای من دستشون مشته برای بقیه تینجوری نیستن

انگار خوبی ما براشون عادت شده🥲

به مامانت بگو میریزن بیرون الکی جلوی شما تعریف میکنناونم نمیده

آفرین چه سیاستی 

بگه میگن فلان میوه خراب بود فلان خیلی رسیده بود به شده بود از قدیم گفتن بده و بستون

باید دو طرفها باشه نباشه تو زندگی هم راحت سوارت میشن شوهرت هم اومد بزار جلوش اگه بعدا گفت نداد ببرم بگو کم بوده خوب نبوده محبت از حد بگذره میشه وظیفه حماقت

نذار بدن همه چی باید دوطرفه باشه،ماهم تو نامزدی بعد از نامزدی خیلی دعوت میکردیم غذا می‌فرستادیم دیگه دیدیم اونا نه،مثل خودشون شدیم

حالا می‌دونی جالبیش چیه ؟میگن ببین ما کی هستیم انقد اینا به ما خدمت میکنن