2777
2789
عنوان

در رابطه با خوانواده شوهر لطفا بیاید🙏🏼🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 73 پست
محبت باید ب دفعات باشه اما اندک اونم واسه ادم قدرشناس ....دیگ نبر ...بگو شرایط مالی اوکی نیست یا بپی ...

شما درست میگی خیلی به این قضیه فکر میکنم 

اونشب دیگه مهمان داشتن منم بودم به ایشون خوراکی دادن گفتن ببر خونتون اما به من نه انگار نه انگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درعوضت فردا روز توی زندگی سرت جلوی شوهرت بلنده....اون لحظه فقط ب خودتو خانوادت افتخار کن

پدر و مادرمم به خاطر همین اینکارو میکنن اما من نمیخام بهشون چیزی بدن وقتی اونا جلوی من به مهمونی که دست خالی اومده کلی چیزمیدن 😐

شما درست میگی خیلی به این قضیه فکر میکنم اونشب دیگه مهمان داشتن منم بودم به ایشون خوراکی دادن گفتن ب ...

ب درک گلم ....اتفاقا بهتر گ بهت ندن....هرچی بهت ببخشن توقع دارن ده برابر ببخشی و کلی ام ب خودشون حق دخالت میدن ....نده اصلا 

بانوی کورد ❤️

پدر و مادرمم به خاطر همین اینکارو میکنن اما من نمیخام بهشون چیزی بدن وقتی اونا جلوی من به مهمونی که ...

این حرفا رو گوش نکن

خانواده ی همسر منم به شدت قدرناشناس هستن

تو روستان و کلی محصول دارن

مادرش جلوی چشم من همه رو کیلو کیلو می داد این و اون

اما به من حتی تعارف نمی کرد

با هرکسی مثل خودش باش

بعداً همسرت هم متوقع میشه و کافیه بابات چیزی نده،شروع می کنه به بداخلاقی 

این حرفا رو گوش نکنخانواده ی همسر منم به شدت قدرناشناس هستنتو روستان و کلی محصول دارنمادرش جلوی چشم ...

دقیقا اینان همینجورن هر چی دارن میبخشن به بقیه اما به من یه زره هم نمیدن

تقصیرخودتون بود که از اول کاری کردین بد عادت و پررو بشن

اصلا شما چرا  باید نصف محصولات باغتون رو ببرین واسه اونا؟؟؟

اگر ادمای قدر شناسی بودن یچیز ولی با این اوضاع دیگه هیچی واسشون نبر

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

تقصیرخودتون بود که از اول کاری کردین بد عادت و پررو بشناصلا شما چرا باید نصف محصولات باغتون رو ببری ...

پدر و مادرم بند این چیزا نیستن بخشنده هستن 

اما اینا نه 

البته با ما اینجورن کلی میوه داشتن جلوی چشم من دادنشون به مهمونشون 

پدر و مادرم خیلی بهشون احترام میزارن ولی من میخام دوطرفه باشه

شرایط شما رو داشتم تاحدودی وازیه جایی که چنین حسی بهم دست داد ودیدم دیگه تشکر هم نمیکنن  دییییگهههه هیییچی نبردم تاامروز که سالها میگذره  وخیلی راضیم از کارم

شرایط شما رو داشتم تاحدودی وازیه جایی که چنین حسی بهم دست داد ودیدم دیگه تشکر هم نمیکنن دییییگهههه ...

چی بگم هر چی میگم اونا مثل ما نیستن لطف باید دو طرفه باشه حداقل تشکر 

اما پدرم میگه اشکالی نداره میگه ما مونده نشدیم اونا به ما چیزی بدن

مگه خودشونم باغ دارن ك ب شما چيزي بدن؟

درستش اين هست بجاي اين چيزاي ك شما ميبريد گاهي هم اونا ي چيزي بدن اگه باغ هم ندارن جاش ي چيزي بذارن

شما هم با خانوادت صحبت كن ك بدون هماهنگي با خودت چيزي ب همسرت ندن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

پدر و مادرم بند این چیزا نیستن بخشنده هستن اما اینا نه البته با ما اینجورن کلی میوه داشتن جلوی چشم م ...

عزیزم پدر مادر شما خیلی  مهربون و ادمای خوبین ولی متاسفانه الان  برعکس شده هرچقد خوبی کنی تهش میشی ادم بده. هرچیزی به حدش خوبه شاید اینکارو میکنن تو به چشم خانواده شوهرت عزیز بشی و قدرت و بدونن ولی برعکس شده.

الان دیگه با هرکس باید عین خودش رفتار کنی

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓