2777
2789
عنوان

در رابطه با خوانواده شوهر لطفا بیاید🙏🏼🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 73 پست
پدر و مادرم بند این چیزا نیستن بخشنده هستن اما اینا نه البته با ما اینجورن کلی میوه داشتن جلوی چشم م ...

اشتباه منو نکن مامان منم هر چی داشت ازش میداد خونواده شوهرم پرتوقع شدن چند وقت پیش به شوهرم گله کردم گفت مگه چی اوردی یه چند کیلو میوه فقط بهت دادن  کلا این ۱۴سال رو فراموش کرد مادرش هم از خودش بی چشم و رو تره هر چی به مامانم میگم نکن میگه اشکال نداره 

خدایا شکرت به خاطر همه چیز 🙏🙏🙏
میدونم وظیفه نیست ولی خب چکار کنم والدینم میگن ببر براشون

خب عزیزم میگم ک ببر تو ماشین مثلا با شوهرت بخور 

یا اگ زیاده خب چی میشه بهشون بده .مطمئن باش شخصیتت میره بالا 

فعلا ک نامزدی .بعد ها دیگ هرچی دادن میبری خونه خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا مشخصه،دوستان هم همه درست راهنماییت کردن،لطف زیادی وظیفه میشه ،دیگه نبر و وقتی چیزی گفتن بگو محصول امسال کم بود،ببرین بدین به یه نیازمند دعای خیرش پشت سرتون باشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

معلومه عزیزم هیچی نگو ولی دیگه چیزی نبر براشون اگرم گفتن ک چرا از فلان چیز نمیاری دلمون میخواد یه لبخند بزن و دیگه هیچی نده

درست فکر کردی خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند اون فک میکنه وظیفته ک براشون چیزی ببری، احترام و خدمات ک یکطرفه نمیشه تازه تو اگه یکبار چیزی ببری اون باید دوبار جبران کنه چون بزرگتره و معمولا مامان باباها بیشتر به بچه هاشون چیزی میدن تا بچه هاشون به اونا، من مادرشوهرم همیشه برامون از فروشگاه و اینا چیزی میخرن یا گاهی وقتا ناهار درست میکنه به ما هم میده و خلاصه اکثرا هرچی بخرن به ما هم میدن من اندازه اون نمیدم چون مثلا یه جا خرید خونه رو نمیکنیم اکثرا ولی مثلا کیک، ژله، پیتزا درست کنم بهشون میدم اگرم جایی برم سوغاتی براشون میارم حتی شده یه چیز کوچیک

معلومه عزیزم هیچی نگو ولی دیگه چیزی نبر براشون اگرم گفتن ک چرا از فلان چیز نمیاری دلمون میخواد یه لب ...

میدونی از این حرصم میگیره جلوی من به طرف کلی چیز میدن اونوقت منو همیشه دست خالی میفرستن خونمون🥲منم اونشب که مهمان بود بودم هر دوتامون میخاستیم بریم خونمون ولی انگار نه انگار منی هم هستم

میدونی از این حرصم میگیره جلوی من به طرف کلی چیز میدن اونوقت منو همیشه دست خالی میفرستن خونمون🥲منم ...

حق داری عزیزم میفهمم توام دیگه چیزی نده شاید خودشون متوجه بشن ک براچی دیگه محصولاتتون رو براشون نمیبری

شایدم میخواد از عمد تورو حرص بده ک جلوی تو به مهمون دیگه اش خوراکی میده ولی به تو نه

در کل لطف زیادی به هیچکس نکن پر توقع میشه