2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.

نترس هیچی نمیشه.

غمت بزرگتر از غم حضرت زینب نیس که بچه های برادرش رو جلوش کشتن و سر برادرش (امام حسین) رو مقابلش داخل تشت گذاشتن....... 

ولی حضرت زینب گفت چیزی جز زیبایی نمیبینم.

چون لا به لای این مصیبت ها و دردها، خدا رو دید.......

امیدت به خدا باشه. و فقط از خدا بخواه خودشو در سختی ها بهت نشون بده و راه هدایت رو جلو پات بذاره. 

و صبور باش.

تا معجزات خداوند رو ببینی.

عزیز دلم.

سلام دوست عزیزم 

الان داشتم به این فکرمبکردم که آیا تاپیک ختم قرآن بزارم تا سه تا جز باقی مونده هم انتخاب بشه یا صبرکنم فامیل ها پیامم رو تو واتساپ ببینند شاید اونا بردارن تا به صورت اتفاقی تاپیک شما رو دیدم گفتم شاید حکمتی داره که من این تایم این تاپیک رو ببینم 

تاپیک آخرم ختم قرآن هدیه به اموات مدنظر و شهدا و جوانان ناکام و بد وارث و بی وارث هست 

اگر دوست داشتی شرکت کن ان شاء الله خدا به دلت نگاه کنه و اون چیزی که تو دلت سنگینی میکنه از دلت بیرون بره و جاشو نور و روشنایی و برکت بگیره