2777
2789
عنوان

نظرتون راجب وصلت با ترک ها چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 87 پست
چرا اینطور فکر می کنی . بنده خدا فقط سوال کرد که راهنمایی‌اش بکنند. هر قومی خوب و بد داره و هیچ کس ...

فکر نمیکنم چون زیاد از این تاپیکا دیدم یه ادم مریض میاد یه کامنت میزاره دعوارو هم شروع میکنه 

وضع مالیتون خوب بود ؟بی احترامی نباشه البته

معمولی هستیم پولدارآنچنانی نیستیم  تازه من ازدواج دومم بود  همسرم ازدواج اول  و خانوادش کاملا رفتار خوبی داشتن    براهمین میگم اخلاق خانوادگی مهمه نه قومیت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رسوم ترک ها اتفاقا همش به نفع عروسه چون تو هر مناسبت رسمه که خانواده داماد هدیه و طلا بدن مناسبتا هی ...

اره چقدر جالبه وقتی میان طلا سر عقد عروس و برمیدارن و میگن ما رسم داریم هیچ طلا و کادویی دست عروس نباشه تا عروسی پس این چیه ضمنا ترک سراب هستن

ببین غیرت نیستا الان کل شهرای ترک نشین حجاب درست ندارنبیشتر تعصبات خاص دارن

در واقع بدحجابن ، ولی نسل جدیدشون بی حجاب شدن 

خیلی مذهبی طور هستن

بعدشم منظورم از غیرت حجاب نبود حساسیت های خاصی دارن 

بیشترشونم بددل و بی اعتمادن چند سال اول باید مدارا کنی باهاشون

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

اره چقدر جالبه وقتی میان طلا سر عقد عروس و برمیدارن و میگن ما رسم داریم هیچ طلا و کادویی دست عروس نب ...

دارن از بیخبریتون سو استفاده میکنن 

طرف ما هر مناسبت طلا میدن هیچکسم دست به طلا یا کادو عروسی نمیزنه همش مال عروس و داماده 

رسما میگن اینا تو باغ نیستن بذار ما زور بگیم😒 بدم اومدددد 

خاک برسراا 

❤️‍🩹

خیلی شهر کوچک و بزرگ فرق داره. اونی که شما میگیگی مال تبریز و ارومیه و شهرهای بزرگ تر هست.

برای ارومیه چطوره؟

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است