2777
2789
عنوان

تورو خدا راهی برای ازبین بردن شپش بگین دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴تا دختر دارم موی همشون رو کوتاه کردم ولی دخترن دیگه نمیذارن کچل کنم

وای یادم میاد عین کابووس بود چقدر گریه کردم

پسرم موهاش کوتاه شپش رو سرش دیده میشد وای خیلی بد بود

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
وای دخترمنم ۴.۵سالش بود سرش شپش افتاد مجبورشدم ازته کلا بزنم موهاشو..ملافه و لباس و..همه رو شستم ..ت ...

وای منم دخترم سه سالش بود خودمو دخترم ازته زدیم ولی راحت شدیم فکر کنم دکلره از کف سر نابودشون میکنه

یه خانمی هست ما ازش دارو و شامپو مخصوص گرفتیم استفاده کردیم از بین رفت تو موهای خواهرم افتاده بود و دختر منم گرفته بود مایونز و همه چی زدم ولی فقط دارو و شامپوی اون خانم جواب داد

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.

من واسه دخترم یه روز درمیون روغن زیتون زدم نایلون کشیدم

یه ساعت بعد بردم حموم نرم کننده زدم با شونه مخصوص شپشارو کشیدم بیرون دوهفته اینو انجام دادم

نه موهاشو کوتاه کردم نه چیزی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

قطره شپش فعلا تنها چاره هست

شامپو ها و شونه کاری نمیکنن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی