2777
2789
عنوان

نظرتون راجب وصلت با ترک ها چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 87 پست

اره فکر کنم درست باشه، ما یه بار رفته بودیم تبریز خیلی به خودشون میرسن خوشتیپ بودن معلومه تجملاتین، راجب اخلاقشون زیاد نمی‌دونم ولی تو اینستا میگن جز خودشون به کسی محل نمیدن والا از تجربه خودم بگم اصلا اینجوری نبودن اتفاقا مهربون خونگرم بودن، ولی بازم ربطی به قومیت نداره همه جا خوب و بد هست

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

فارس یه رگه پدرم ترکه

عزیزم با یه فارس ازدواج کن چون نمیتونی با غیرت و تعصبشون کنار بیای خیلی رفتارا و کارای ریز براشون مهمه که به چشم شما فارسا اصلا نمیاد

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خودم ترکم ، حالا مادر شوهر شما خوب بوده دلیل نمیشه بقیشونم اینطوری باشن من ادمایی رو میشناسم ک ...

خب شما هم اونا رو دیدی و اینو میگی   نمیشه اخلاق قومیتها رو براساس نژاد طبقه بندی کرد  

عزیزم با یه فارس ازدواج کن چون نمیتونی با غیرت و تعصبشون کنار بیای خیلی رفتارا و کارای ریز براشون مه ...

ببین غیرت نیستا 

الان کل شهرای ترک نشین حجاب درست ندارن

بیشتر تعصبات خاص دارن

من با ترکا وصلت داشتم و به شدت پشیمونم خواهرمو دارن انقدر زجر میدن به اسم رسم و رسوم جالبیش اینجاست ...

رسوم ترک ها اتفاقا همش به نفع عروسه چون تو هر مناسبت رسمه که خانواده داماد هدیه و طلا بدن 

مناسبتا هیچکدومش گردن دختر نمیوفته که اذیت داشته باشه

❤️‍🩹

شما که از نظر مادی میگی معمولی هستید بنظرتون ترکا همه پولدارن یعنی توشون معمولی و زیر معمولی ندارن ؟حتما هست 

من خودم فارسم اما خانواده همسرم ترکن و بیست ساله عروسشونم و  جز خوبی ازشون ندیدم

خدايا بچه هام و خانواده ام هميشه سلامت باشند.الهي آمين🌺🌺🌺🌺
جنگ‌ و دعوا ندارن اتفاقا اگه زبون ترکی رو متوجه شی میبینی شاید باهم شوخی هم میکنن

نه 

خیلی داد و بیدادی هستن ولی از جنس خودشون باشی ...درمیای اما غیر باشی بهت برمیخوره حسابی

واقعا فاز اینایی که تاپیک باز میکنن ازدواج با ترک چطوره ازدواج با کرد چطوره درک نمیکنم ... چطوری تو میخای با ترک بودن طرف اونو بشناسی و قضاوت کنی که خوبه یا بده وقتی میلیون ها نفر ترکن و توشون مهندس هم هست دزد هم هست دکتر هم هست ... قبل از ازدواجت تفکرت رو عمل کن