2777
2789
عنوان

گربه‌ام مریضه

154 بازدید | 18 پست

سلام ، گربه من میلو مدتی میشه که سرماخورده و من هزینه درمانش رو ندارم چون سن کار کردن روی ندارم واقعا نمیتونم کاری براش انجام بدم ، به شدت عصبی هستم چون پدر و مادرم این قضیه رو جدی نمیگیرن و نمیتونم راجبهش کاری بکنم، ممنون میشم واسش دعا کنید یا حداقل کوچک ترین کمکی که میتونید رو بکنید حتی اگه دههزار تومان باشه😓

۵۰۲۲۲۹۱۵۴۱۴۰۴۲۵۵

از درمانش هم میتونم عکس براتون ارسال کنم ، واقعا ممنون میشم اگه بتونید کمکی بکنید چون این بچه واقعا واسه من ارزش داره

مسخرم کردی نه؟

با اینکه عاشق گربه هام ولی همین کمک رو مردم به بچه های بیمار کنن بهتره

گربه تو هم مسئولیتش با تو عه خودت باید ازش مراقبت میکردی که یک مریض نشه حالا که شده خودت باید پیگیر درمانش باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مولتی ویتامین مخصوص کودکان بگیر بهش بده یک و نیم سی سی روزی یک بار با سرنگ

آب مرغ گرم بهش بده بدون نمک و ادویه

خوب میشه عزیز دلم🥺

اگر هم عفونت داشته باشه و از دهنش عفونت میاد خیلی بده حتما شربت سی آموکسی کلاو اگه اسمشو درست نوشته باشم بهش بده همین دوتا دارو رو بخری قیمتی هم نداره خوب میشه من گربههای خیابون رو با اینجوری خوب کردم

اگه تونستم پول هم برات واریز میکنم عزیزم خودم پول ندارم هیچی ار مامانم باید بگیرم

۵۰۰ تومن حدااقل

خب بفرمایید پول تو جیباشون چقدره !والا من چند سال پیش جوجه مرغامو بردم متخصص توی تهران یادمه ویزیتش قدر همون متخصص معمولی بود .. الانم یه متخصص ۵۰۰ میگیره گربه ی بیچارم همون

بهتر نبود سرپرستی اش رو میدادی کسی که بتونه ؟

چه اجباریه وقتی هزینه ندارید پت خونگی هم نگهداری کنید ...

ردش کن بره بده به کسی که توانایی داره مجبور نیستی تو این شرایط هم خودت سختی بکشی هم اون حیوون ...

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕