2777
2789
عنوان

نظرتون راجب وصلت با ترک ها چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 87 پست

وصلت با هم قوم خودت خیلی امتیاز ها داره

ترک ها آدمای خوبین اما به هر حال اگر هم مرد هم زن تفاوت فرهنگی رو نپذیرن سخت میشه

خالم با ترک ها وصلت کرده ،اوایل اختلاف فرهنگی اذیت شد اما الان خوبه خداروشکر

بله تجملاتی هستیم دقیقا ظواهر برامون مهمه خیلی مهم

شما ترک کجایی؟ دوست زنجانی و اردبیلی دارم اصلا اینجوری نیستن خیلی هم دستشون میرسه ب دهنشون 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دوست داری با یه فرهنگ دیگه وصلت کنی من خودم دو رگه ام و عروس ترک هام ترک ها هرگز موقع قضاوت طرف ...

کلمه هیز و ترک هیچوقت با هم جور در نمیاد 

ترکا بشدت غیرتی و تعصبی هستن کسی که شما دیدی احتمالا یه استثنا بوده

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

کلمه هیز و ترک هیچوقت با هم جور در نمیاد ترکا بشدت غیرتی و تعصبی هستن کسی که شما دیدی احتمالا یه است ...

منم مرد ترک هیز تاحالا ندیدم

یادم اومد یدونه هیز دیدم ولی بزرگ شده کرج بود 

ولی سرد هستن 

من با ترکا وصلت داشتم و به شدت پشیمونم خواهرمو دارن انقدر زجر میدن به اسم رسم و رسوم جالبیش اینجاست تو زمان آشنایی دم از هیچکدوم از این رسم و رسومات نزدن و فقط منتظر بله بودن که زندگی و به خواهرم تلخ کنن

هیچ ربطی نداره مادرشوهر من خیلی هوامو داره بستگی ب اخلاق شخص داره ن قومیت

عزیزم خودم ترکم ، حالا مادر شوهر شما خوب بوده دلیل نمیشه بقیشونم اینطوری باشن 

من ادمایی رو میشناسم که اینجوری بودن زنعموم ، مادرشوهر دوستام ، خاله هام

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

هرجور ادمی بینمون هست خوب بد منطقی و غیر منطقی ممنون استارتر عزیز چون الان باعث شروع توهین قومیتی شذ ...

چرا اینطور  فکر می کنی . بنده خدا فقط سوال کرد که راهنمایی‌اش بکنند. هر قومی خوب و بد داره و هیچ کس حق توهین به هیچ قومی را نداره.