2777
2789
عنوان

توصیه من به دخترای مجرد ازدواجی

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 55 پست
عزیزم درصد زیادی از جامعه فقط تا لیسانس می خونن و بعد لیسانس میرن سر کارتو همون جهان اولش هم خیلی ها ...

زوده چون فقط جلوی پامون رو نگا میکنیم تو این وضع جامعه با تورم و دلار ۱۱۵ هزار تومن و طلای گرمی ده تومن با حقوق کارمندی یا حقوق یه نفر نمیشه زندگی کرد پس ۲۳ ۲۴ خیلی زوده چون فقط خونت عوض میشه الانم مجرد نیستی بابات خرجتو بده درضمن مثال پزشک رو برای اون خانوم زدم چون خودش مثال پزشک رو زد

عزیزم درصد زیادی از جامعه فقط تا لیسانس می خونن و بعد لیسانس میرن سر کارتو همون جهان اولش هم خیلی ها ...

تو ۱۴ سالگی ازدواج کردم هنوز عروسک بازی میکردم هر شب انگار میخاستن بهم تجاوز کنن با شوهری که‌مغز نداشت دایم خیانت میکرد دو قرون حقوق داشت اینم خرج دوستاش میکرد به هر طریقی هدر میداد با مادشوهر باید میساختم یجا با شوهر روانی رفیق باز خانم باز با خانوادش که دایم منو مقصر خراب کاریای بچه شون میدونستن بچه دار شدم با هزار بدبختی بچه بزرگ کردم الانم همون بچه ها شدن دشمن جونم کاش مجرد مونده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می فهمم عزیزم. خیلی از دوستای خودم هم شرایطشون مثل شماست. اگه دوست دارید در آینده ماد بشید چکاپ بری ...

تحت نظرم احتمالا عمل کنم 

میدونید خودم خجالت میکشم که خونه پدر هستم و عمل زنانه دارم و شاید دکتر بگه تخمک فریز کن ...نمیدونم چطور بگم بهتون 

بااینکه لیسانس پیراپزشکی خوندم شاغل بودم 

ترجیح دادم دوباره درس بخونم 

والان چیزی که اذیتم میکنه همین مشکل زنانه که دارم و نگران آینده بچه دار نشدن و خیلی چیزا

تو ۱۴ سالگی ازدواج کردم هنوز عروسک بازی میکردم هر شب انگار میخاستن بهم تجاوز کنن با شوهری که‌مغز ندا ...

چقد سخت! واقعا نمی دونم باید چی بگم عزیزم

ایراد ازدواج زود همینه دیگه. آدم‌خوب و بد رو نمیشناسه، نمی دونه این مرد به درد زندگی می خوره یا نه. از طرفی مدیریت کردن زندگی برای بچه خیلی سخته

باید پدر و مادرتون آگاه بودن و نمیذاشتن تو اون سن ازدواج کنی

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

تحت نظرم احتمالا عمل کنم میدونید خودم خجالت میکشم که خونه پدر هستم و عمل زنانه دارم و شاید دکتر بگه ...

عزیزم اگه لازم بود حتما تخمک فریز کن و این استرس رو مدام با خودت حمل نکن. کار خوبی کردی که درس خوندی و برای هدفات جنگیدی.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

چقد سخت! واقعا نمی دونم باید چی بگم عزیزمایراد ازدواج زود همینه دیگه. آدم‌خوب و بد رو نمیشناسه، نمی ...

خواهرم تو سن خودش با عقل خودش با کلی بالا پایین کردن ازدواج کرد اونم دایم زندانی هس تو خونه با مردی خسیس اجازه پاش بزاره بیرون نداره

حرفت درسته گلماما در مورد من، متاسفانه بعضا خواستگارایی بودن که ممکن بود خوب هم باشن. ولی من خیلی رو ...

بله برای منم همینطوره 

منم معیارهایی دارم که حاضر نیستم ازشون کوتاه بیام...مثل اخلاق خوب با شغل و درآمد خوب ظاهر مورد پسند تحصیلات کافی و...

همه بهم میگن کسی که تو میخوای هیچ وقت نمیاد

اما نمیخوام از مجبوری ازدواج کنم با کسی که دلم باهاش نباشه 

اگر با کسی که دلت باهاش نیست ازدواج کنی بعدها ممکنه یکی بیبینی شبیه مرد رویاهات.. اونوقت از زندگیت سرد میشی و ناخداگاه دچار خیانت ذهنی و عاطفی میشی

البته این نظر منه درست و غلطش نمیدونم

عزیزم اگه لازم بود حتما تخمک فریز کن و این استرس رو مدام با خودت حمل نکن. کار خوبی کردی که درس خوندی ...

دکتر بهم گفت تنبلی نداری ولی خب اگه فیبروم عمل کنم شاید فریز کنم 

چاره ای نداشتم هرچند درس دوس دارم 

چقدرم تحقیر میکنن اطرافیان چه ازدواج نکردن 

و اگه بشنون دوباره قبول شدم بازم مسخره میکنن

عزیزم اگه لازم بود حتما تخمک فریز کن و این استرس رو مدام با خودت حمل نکن. کار خوبی کردی که درس خوندی ...

البته دارم رژیم میگیریم🫠 متخصص تغذیه رفتم 

وزن بیارم پایین‌تر و روزانه پیاده روی میکنم تا حداقل روحیم حفظ بشه

بله برای منم همینطوره منم معیارهایی دارم که حاضر نیستم ازشون کوتاه بیام...مثل اخلاق خوب با شغل و درآ ...

درسته واقعا باید به دل بشینه. از طرفی باید عقل و مغز هم شرایطش رو تایید کنه.

اگه معیارهات خیلی کمالگرایانه است یه بازنگری بکن عزیزم.‌

چون ممکنه الان یه پسر آینده دار رو رد کنی و بعدا که سنت رفت بالا با کسی کمتر از اون ازدواج کنی!

از اخلاق و شخصیت و خانواده که به هیچ وجه کوتاه نیا. ولی بقیه معیارها رو اگه دیدی سخت گیرانه است کمی شل کن. 

دکتر بهم گفت تنبلی نداری ولی خب اگه فیبروم عمل کنم شاید فریز کنم چاره ای نداشتم هرچند درس دوس دارم چ ...

حرف مفت زیاده عزیزم

با فکر کردن به حرفای الکی بقیه به خودت استرس نده

به خدا حتی اگه در بهترین جایگاه هم باشی مردم یه چیزی گیر میارن که بهش گیر بدن

بشنو و بگذر

نظر خودت مهم تره جوری رفتار نکن که انگار نظر اونا وزن بیشتری داره

واقعا منطقی صحبت کردید از طرز فکر تون خوشم اومدخوشحالم که اشخاصی مثل شما توی جامعه زیاد باشندموفق با ...

به من لطف داری عزیزم ❤❤❤

درسته واقعا باید به دل بشینه. از طرفی باید عقل و مغز هم شرایطش رو تایید کنه.اگه معیارهات خیلی کمالگر ...

دوستم 

من یه مورد پشیمونم رد کردم اونم به خاطر تحصیلات 

همه شرایطش خوب بود حتی پولدار هم بود 

هنوزم مجرده روم نمیشه بگم به واسطه بیاد آشنا بشیم 

آلان بیشتر نگرانیم دیر شدن ازدواجم و خیلی دوس دارم بچه دار بشم 

فکر میکرم مورد بهتر میاد تا حداقل تحصیلاتم داشته باشه 

اما میان طرف تحصیلات داره اما شغل مناسب و درآمد خوب نداره 

دوستم من یه مورد پشیمونم رد کردم اونم به خاطر تحصیلات همه شرایطش خوب بود حتی پولدار هم بود هنوزم مجر ...

تحصیلات شما و اون چی بود گلم؟ اگه دوس داری بگو