2777
2789
عنوان

توصیه من به دخترای مجرد ازدواجی

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 55 پست
حرف مفت زیاده عزیزمبا فکر کردن به حرفای الکی بقیه به خودت استرس ندهبه خدا حتی اگه در بهترین جایگاه ه ...

ازدواج درست خیلی مهمه 

من خودم تاالان شاغل بودم درس خوندم دوباره 

یعنی تایمم پر بوده 

اما چندساله تنهایی و خلا رو توی زندگیم حس میکنم 

و ازدواج به موقع خیلی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشنو و باور نکن!

ازدواج خوبش خوبه ولی بدش بد نیست جهنمه!

ازدواج خوب واقعا مایه پیشرفت و آرامشه.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

ایشون میگفت دیپلم شایدم دیپلمم نداشت من لیسانس و اگه خدا بخواد جواب کنکور بیاد دارو یا پزشکی میارم ا ...

ایشالا که قبول میشی عزیزم

کار درستی کردی عزیزم. اگه شما مثلا ارشد بودی ایشون لیسانس اون موقع فرق داشت. ولی دیدگاه های دو نفر آدمی که یکی دانشگاه رفته و اون یکی نرفته خیلی فرق دارن.

حالا البته اگه به دلت نشسته بود براش شرط میذاشتی که ادامه بده. ها؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

ایشالا که قبول میشی عزیزمکار درستی کردی عزیزم. اگه شما مثلا ارشد بودی ایشون لیسانس اون موقع فرق داشت ...

بهش گفتم 

گفت ادامه میدم 

اما همشون میگن 

نزدیک ۴۰ سالشه فک نکنم کسی که می‌خواست بخونه تاالان خونده بود

بهش گفتم گفت ادامه میدم اما همشون میگن نزدیک ۴۰ سالشه فک نکنم کسی که می‌خواست بخونه تاالان خونده بود

آره سنش برای سروع یه کم دیر بوده

خیره ایشالا هر چی قسمته 

❤😘❤😘

بله درست میگید🌸 نباید کمالگرا باشم انشالله بزودی دامنتون سبز بشه🤲

مرسی عزیزم

به لطف دعای شما

بشنو و باور نکن!ازدواج خوبش خوبه ولی بدش بد نیست جهنمه!ازدواج خوب واقعا مایه پیشرفت و آرامشه.

بله دقیقا همینطوره 🥲

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙

فدات عزیزم انشااله شماام زودی مادر بشی 🥰

فدات گلم

ایشالا به لطف دعای شما