2777
2789
عنوان

توصیه من به دخترای مجرد ازدواجی

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 55 پست
همین ۲۳ ۲۴ گفتنت نشون دهنده از این ور بوم افتادنه

کسی که ۲۴ سالشه سنش خیلی کمه مگه؟ چه حرفا

انسان ۲۴ ساله میتونه پزشک شده باشه و جون مردم دستش باشه یعنی تا این حد مسئولیت سرش میشه اونوقت ب ازدواج ک میرسه میگین از اونور بوم افتادن...

شما اگه میخواین سن بالاتر ازدواج کنید ولی حرف غیر منطقی چرا میزنید

عزیزم انشللا دامنت سبز بشعولی مایی که خاستگارنداریم چیکارکنیم☹️چاره ای جز درس وکارنداریم

درسته عزیزم. الان شرایط اقتصادی سخت شده واقعا گزینه های ازدواج کم شدن. شما مراقب سلامتیتون باشید و اگه دوست داری در آینده مادر بشی برو چکاپ که اگه خدای نکرده مشکلی بود زود درمان کنی.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر مورد مناسب پیش نیاد همون بهتر که مجرد بمونیم دخترا ازدواجشون دست خودشون نیست پس بهتره سن تعیین ن ...

درسته

روی صحبت منم با کسایی بود که خواستگار دارن اما سرسری رد می کنن

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

من الان ۲۴ سالمه مجردم

و تنبلی تخمدان شدید دارم دکتر از الان بهم گفته بعد ازدواج باید با دارو و...باردار شم که اونم بشه نشه داره

شرایط خانوادگیمم خوب نیست

ولی چه میشه کرد شماهم اگر خواستگارای قبل ۳۱ سالگیتون خوب بودن دلخواهتون بود میرفتین

مرگ یکبار شیون یکبار

من خونه پدری خیلی تحت فشارم ولی بازم صبر میکنم تا یکی پیداشه که باهاش خوشبخت بشم

همین ۲۳ ۲۴ گفتنت نشون دهنده از این ور بوم افتادنه

من بیست و چهار سالم بو  ارشدم رو گرفته بودم و شاغل بودم.

کسی که ۲۴ سالشه سنش خیلی کمه مگه؟ چه حرفاانسان ۲۴ ساله میتونه پزشک شده باشه و جون مردم دستش باشه یعن ...

غیر منطقی اینه که پزشکی رو شش سال میدونین! ....بله ۲۳ ۲۴ وقت کار و درسه ماله زمانی که وقت سر خاروندن نداری چه برسه بخوای یه زندگی رو بچرخونی همون پزشکش تو این سن هفتگی چن روزش کشیک ۲۴ ساعتی هست

وقتی مورد مناسب نیست 

مجبوریم کارکنیم و ادامه تحصیل بدیم 

من از شما یکسال کوچیکترم 

دوس دارم ازدواج کنم 

حتی دوباره کنکور دادم احتمالا دارو یا پزشکی بیارم 

همین الانش با مشکل فیبروم اینا درگیرم و به شدت نگران آینده ام

اما چه کنیم 

وقتی کسی نیست 

بااینکه خیلیا مثل من ظاهر خوب دارن خانواده خوب دارن

من الان ۲۴ سالمه مجردمو تنبلی تخمدان شدید دارم دکتر از الان بهم گفته بعد ازدواج باید با دارو و...بار ...

حرفت درسته گلم

اما در مورد من، متاسفانه بعضا خواستگارایی بودن که ممکن بود خوب هم باشن. ولی من خیلی رویایی فکر می کردم. بعضی هاشونو درجا بدون فکر می گفتم نه. در حالیکه الان که عاقل تر شدم می بینم هیچ منافاتی نداشته. می تونستم درسم رو هم ادامه بدم.

سبک زندگی الان متاسفانه اینقدر اشتباهه که همه خانم ها رو درگیر کرده. استرس، کم تحرکی، غذاهای فراوری ...

مگه حالا بچه میخاد چکار کنه برات که ایقد حرص بزنی بچه بیاری غیر اونم یه زجری اضاف بر اینا هس

غیر منطقی اینه که پزشکی رو شش سال میدونین! ....بله ۲۳ ۲۴ وقت کار و درسه ماله زمانی که وقت سر خاروندن ...

عزیزم درصد زیادی از جامعه فقط تا لیسانس می خونن و بعد لیسانس میرن سر کار

تو همون جهان اولش هم خیلی ها ۲۱، ۲۲ سالگی ازدواج می کنن و اصلا سن نامناسبی نیست.

حالا یکی ترجیح شخصیش ازدواج‌تو سن بالاتره مثل کاری که خود من کردم ولی این دلیل نمیشه که بگیم ۲۳ سالگی برای ازدواج زوده

وقتی مورد مناسب نیست مجبوریم کارکنیم و ادامه تحصیل بدیم من از شما یکسال کوچیکترم دوس دارم ازدواج کنم ...

می فهمم عزیزم. خیلی از دوستای خودم هم شرایطشون مثل شماست. اگه دوست دارید در آینده ماد  بشید چکاپ برید و مراقب سلامتی خودتون باشید. کاری که من نکردم! چون اصلا حواسم به بدن خودم نبود

مگه حالا بچه میخاد چکار کنه برات که ایقد حرص بزنی بچه بیاری غیر اونم یه زجری اضاف بر اینا هس

خب بعضی ها خیلی خانواده ای هستن مثل من! من مادری رو دوست دارم. فکر می کنم کاریه که علیرغم همه سختی هاش ازش لذت ببرم.