2777
2789
عنوان

رسم پاگشا تازه عروس دوماد دارین

259 بازدید | 30 پست

خانواده پدرم رسم ندارن که عروس و دوماد و اولین بار دعوت کنن کادو بدن کلا خاندان پدریم رسم کادو ندارن حتی سر عقد و عروسی و اینام نمیدن خب ازونور توقع کادو ام ندارن خلاصه بگم که خانواده مادرم رسم دارن پسر عمو مادرم قبل من عقد کرد همه دعوتش کردن و پاگشاش کردن اما خب منو شوهرمو الان ۶ ماهه هیچ کس دعوت نکرده منم خیلی یکم ناراحت شدم حتی مادر بزرگ مادریم نه دعوتم کرد نه بهم کادو داد سر عقد منم دیگه دلم برای پدر بزرگم تنگ شده بود چند بار رفتم خونشون خونه خالمم رفتم دوبار ولی خب خبری از پاگشا کردن نبوده حالا نمیدونم حق دارم ناراحت شم یا برام مهم نباشه

در گنگ ترین حالت زندگیمم

ما رسم پاگشا داریم اونم سنگین

یکم حق داری 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

واقعا الکیه این کارا 

برن زندگی خودشون کنن دختر پسر 

با اومدن تو عروسی یا عقد تبریکشون گفتن 

دیگه نیاز نیست به خاله بازی واقعا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

از کسی توقع نداشته باشید تا زندگیتون در آرامش باشه و ذهنتون درگیر نشه. شماهم بچه های اونارو پاگشا نکنید یا کادو ندین وقتی ازدواج کردن 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

ما رسم پاگشا داریم اونم سنگینیکم حق داری

خیلی بدبختم چون خانواده شوهرمم کلا کم جمعیتن و زیاد ارتباط ندارن با هم از خانواده اونا فقط یدونه مادر بزرگ و خالش پاگشا کردن

در گنگ ترین حالت زندگیمم

عزیزم اگه خونوادت برای خانواده ی مادریت همه رو پاگشا کردن حق دارین ناراحت باشین 

حتی مامانتون حق داره گلایه هم کنه از خونوادش 

به هر حال هر رفتی یه اومدی داره نمیشه که خونوادت همه رو پاگشا کنن نوبت خودتون برسه هیچی که هیچی

ول کن این چیزا رو ولی خانواده پدریت چه جالبن میرن عروسی کادو نمیدن؟؟!!!

خیلی زشته این کار میره میخوره طرف پامیشه میره حداقل پول غذاشون بدن

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )