2777
2789
عنوان

رسم پاگشا تازه عروس دوماد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 30 پست

من مهر پارسال عقد کردم برادرشوهرم هنوز ک هنوزِ پاگشا نکردن درحالیکه مادرشوهرم و خواهرشوهرم کردن

البته از طرف خودمونم داداشم هنو دعوت نکرده اونم چون خونسون درحال ساخت تکمیل نشده

ولی خب کلا باخودم گفتم ولش کن بهتر

دوری و دوستی😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری

عجیبه

حالا پاگشا هیچی 

کادو دادن دیگه رسم نداره همه میدونن باید یه کادو هرچند کوچیک بدن

رسما بی احترامیه من باشم کلا نه میرم نه دعوتشون میکنم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ول کن این چیزا رو ولی خانواده پدریت چه جالبن میرن عروسی کادو نمیدن؟؟!!!

من پدرم مراسم عقد گرفت دوتا گوسفند کشت فقط باغ تالار بود کلا فقط خانواده مادریم کادو دادن اونم کلا ام سی میلیون شد یعنی چهار پنج نفر پول و سکه یک گرمی دادن

در گنگ ترین حالت زندگیمم

ماهم رسم داریم از سمت خانواده پدرم و مادرم،تو دوران عقد دعتشون میکنیم به عنوان پاگشا هدیه بهشون میدیم

فقط یه بار تنها دعوتشون میکنیم یعنی عروسی بگیرن مهمون نمیکنیم ولی اگه عقد کنن پاگشاشون نکنیم میزاریم برای بعد از عروسیشون دعوتشون میکنیم

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

شاید پدرت روی رسم خودشون قبلا کاری برای خانواده مادریت نکردن و دارن جبران میکنن

نه ما همیشه پاگشا کردیم حتی پدرم هرکاری میکنه رستوران دعوت میکنه شیرینی میده

در گنگ ترین حالت زندگیمم

نه ما همیشه پاگشا کردیم حتی پدرم هرکاری میکنه رستوران دعوت میکنه شیرینی میده

خب پس حق دارید ....ولی ی کم صبر کن انشاالله ک دعوت میکنن و اگه نکردن مادرته که باید گله کنه حداقل ب مادرخودش

حق داریعجیبهحالا پاگشا هیچی کادو دادن دیگه رسم نداره همه میدونن باید یه کادو هرچند کوچیک بدنرسما بی ...

حالا برای عروسی باز مجبورم دعوت کنم همسرمم چون فامیل به اون صورت نداره و کمن خیلی باهاشون خو گرفته و میگه من دوسشون دارم بیان کادو ندن ولی من همش میگم اخه پدر من برای بهدنیا اومدن بچه و عقد عروسی همیشه کادو داده

در گنگ ترین حالت زندگیمم

خب پس حق دارید ....ولی ی کم صبر کن انشاالله ک دعوت میکنن و اگه نکردن مادرته که باید گله کنه حداقل ب ...

والا گلایه کرده به مادرش گفته من پیرم نمیتونم کسیو دعوت کنم مادرش خیلی خسیسه کلا دوتا خونه داره اجاره میگیره حقدق بازنشستگی داره ولی بازم میخواد فقط جمع کنه

در گنگ ترین حالت زندگیمم

به نظر من چون بابات داده اینا نمیدن باهاشون قطع رابطه کن بحث نداشتن نیست طبق حرفات متوجه شدم بی پو ...

اخه نمیشه ادم با کل فامیلش قطع رابطه کنه که

در گنگ ترین حالت زندگیمم